Tiny House Türkiye

  • Dieses Thema hat 0 Antworten und 1 Teilnehmer, und wurde zuletzt aktualisiert vor 2 Jahren von imageFirmalar.
  • Firmalar
    Teilnehmer
    Beiträge: 2

    Site Adresi: trainertinyhouse.com

    Site Konusu: Tiny House

    Açıklama: Tiny house yani küçük evlerde yaşama başlandığında Tiny House yaşam biçimi daha anlaşılır gelmeye başlamaktadır. Tiny house yaşamı küçük bir alanda büyük özgürlük sağlamaktadır. bu özgürlük isteyen kişiler doğanın derinliklerinde yeşil her tonu ile iç içe yaşamayı ya da bir sahil köyünde denize bakarak yaşamak insanı kendi elinde olduğu için sağaldığı özgürlük oldukça fazladır.

    Tiny house yaşamının temelinde dünyaya daha az zarar veren, basit bir şekilde yaşam arzusu yatmaktadır. Geçmişten günümüze kalabalık ailelerin azalmasıyla ters orantılı bir şekilde evlerin büyüklüğü arttı. Sadece oturduğumuz sahip olduğumuz evler değil aynı zamanda kullandığımız eşyaların sayısı maliyeti de arttı. Yanı anlayacağınız evlere odalar sığamaz olduk. Bu yaşanılan geniş ama dar yaşam alanı eskiden insanların hayali iken şimdilerde ise bu büyük evlerin getirilerinden kaçmak istenmektedir.

    Tiny house yaşamına başlanmasıyla hayata birçok getiri sağlamaktadır. Bu getiriler hem olumlu hem de olumsuz olabilmektedir. İlk olarak olumlu getirilerinden bahsetmek gerekirse; insana kendisi için daha fazla zaman ayırmayı günümüz telaşesini az da olsa kurtulmayı sağlamaktadır. Bunun yanında çok büyük özgürlük, kalabalık hayattan basit bir hayata geçiş sağlamaktadır.

    Özgürlüğü hareketli yani tekerlekli küçük evi tercih ettiğinizde sağlamış olursunuz. Bu özgürlük size yeni insanlarla tanışma fırsatı verecektir. Komşunuzun her gün değiştiğini düşünün bu sizin için ilginç bir deneyim olup gün geçtikçe bu durumdan haz almaya başlarsınız.

    Tiny houselar geleceğe, varsa çocuklarınıza yatırım imkânı sağlamaktadır. Bu küçük evlerin ekonomik olarak getirileri fazladır. Yaşam alanının küçüklüğü nedeniyle masraflar da aynı doğrultuda azalmış olur. Normal evlere göre çevreye verdiği zarar oldukça az olduğundan sürdürülebilirlik açısından da avantajlıdır.

    Kaynak; https://www.trainertinyhouse.com

    Schlagwörter: 

  • Du musst angemeldet sein, um auf dieses Thema antworten zu können.