Uykusuz Penguen – Kişisel Blog

  • Dieses Thema hat 4 Antworten und 4 Teilnehmer, und wurde zuletzt aktualisiert vor 3 Jahren von imageDenizci.
  • hamdictn
    Teilnehmer
    Beiträge: 2

    Herkese Merhaba, bu gün uykusuz penguenin doğuşunun ilk günü.

    Size biraz kendimden bahsedeyim; adım Hamdi, 1993 yılı Mersin doğumluyum ve aslen Malatyalıyım, ilkokul ve liseyi Mersin’de tamamladıktan sonra Üniversite eğitimimi Konya Muhasebe ve vergi uygulamaları olarak aldım. Şu an aktif olarak muhasebe mesleğini devam ettiriyorum. Kendimle ilgili konuları ilerleyen zamanlarda yazacağım yazılarda detaylı olarak anlatacağım. Her şeyi bir anda yaşayıp bitirmeyi sevenlerden değilim aramızdaki ilişki uzun yıllar devam etsin hemen sıkılmayın benden ?

    Bu bloğu açma fikri nereden geldi ? Zaten yaklaşık 10 senedir web dünyasında bulunuyorum, gerek tek başıma gerek ortaklaşa çeşit projeler gerçekleştirdim. Blog okumayı da seviyorum ve takip ettiğim çokça Blog sitesi var, neden onların arasına katılmayayım diye sordum, neden olmasın ?

    İnsanlara kazandığım deneyimleri, öğrendiğim bilgileri, merak edip araştırdığım ne varsa duyduğum paylaşma isteği bu blog sitesini açmam için yeterli sebepleri sağladı.

    Neden uykusuz penguen ? Bir Blog ismi bulmalıydım ve bunun üzerinde neredeyse 5 ay gibi bir vakit harcadım, bulmam gereken isim hem benimle ilgili olmalıydı hem akılda kalıcı ve de ilgi çekici olmalıydı. Ne yazıkki bundan önce bulduğum onlarca alan adı çoktan alınmış ve çoğu da aktif bir şekilde kullanılmadan bir kenarda öylece duruyordu. Neyse ki bu arayışım bir hafta sonu babamlara kahvaltıya gidinceye kadar son buldu.

    Babam ben evlenmeden önce her sabah beni erkenden uyandırır birlikte kahvaltı yapmamı isterdi, haftasonları bile erkenden kalkardım bu yüzden sürekli uykusuz gezerdim. Uykumu aldığım günler çok nadirdir zaten o günlerde çevremdeki bendeki değişikliği fark eder, daha enerjik ve dinamik ? Gerçi şimdide hanım erkenden uyandırıyor değişen bir şey olmadı da.

    Her neyse, soğuğu da severim penguende o aradan geliyor kutuplarda yaşıyor falan, şimdi demeyin kutup ayısı da vardı falan diye, çok hoşnut olmazdı yani şimdi uykusuz ayı falan ? o yüzden uykusuz penguen alan adının bana uygun olacağını düşündüm ve bu sefer olur mu ki, bu sefer yüzümüz gülecek mi acaba dedim ve denedim. Şu an bu yazıyı yazdığıma göre yüzüm gülmüştü.

    Bu blogda neler olacak ? Bazen kendi hayatımdan kesitler, bazen yaşamın bir köşesinden kareler, bazen edindiğim ilginç bilgiler, kazandığım deneyimler, yeri geldiğinde güncel olaylar. Gün gelir sizi güldürecek yazılar, gün gelir düşündürecek belki hüzünlendirecek yazılar paylaşırım. Yani iyi günde kötü günde yanınızda olmaya geldim, tabi sizde kabul ederseniz. ?

    Denizci, Demet hat geliked.
    Attachments:
    1. Uykusuz Penguen - Kişisel Blog

    Schlagwörter: ,

Ansicht von 4 Antworten - 1 bis 4 (von insgesamt 4)
  • image
    Sema
    Teilnehmer
    Beiträge: 199

    Tasarım çok güzel duruyor. Gayet hoş bir blog olmuş, tebrikler.

    image
    hamdictn
    Teilnehmer
    Beiträge: 2
    image
    Demet
    Teilnehmer
    Beiträge: 203

    @hamdictn Bloğu beğendim, takipteyim 🙂



    image
    Denizci
    Teilnehmer
    Beiträge: 230

    Farklı bir blog, logo güzel, tebrikler!

Ansicht von 4 Antworten - 1 bis 4 (von insgesamt 4)
  • Du musst angemeldet sein, um auf dieses Thema antworten zu können.