Dezenfeksiyon Hizmeti

  • tekdez
    Participant
    Posts: 3

    2014 yılında “en güncel dezenfeksiyon ve sanitasyon teknolojilerini kullanarak müşterilerine dünya standartlarında profesyonel çözümler sunmak” ilkesiyle yola çıkan Tekdez Kurumsal, günümüze gelene kadar geçen süreçte Türkiye genelinde en büyük izolasyon ve dezenfeksiyon firmalarından biri olmayı başarmıştır.
    Sağlık Bakanlığı ve İSO denetim sistemlerine akredite olan Tekdez Kurumsal, kurulduğu günden bu zamana 10.000 (+) üzerinde müşterisine izolasyon ve dezenfeksiyon hizmeti sağlamıştır.

    Profesyonel ekiplerle 7 gün 24 saat destek operasyonunu sürdüren ve sürekli Araştırma Geliştirme politikası ile kendi altyapı yatırımlarını yöneten Tekdez Kurumsal, 2019 yılında Türkiye’de ilk kez ozonizasyon yöntemiyle temizlik ve sanitasyon hizmetlerini gerçekleştirmiştir.

    Tekdez Kurumsal aynı zamanda Sağlık Bakanlığı Biyosidal kullanım iznine sahip, verdiği tüm hizmetler marka tescilleriyle güvence altına alınmıştır.

    Tekdez Kurumsal tamamen kendi bünyesinde bulunan ziraat mühendisliği ekibi ile geliştirdiği yeni nesil temizlik metotlarını tüm verdiği hizmetlerinde başarıyla tatbik etmektedir.

    Bu metotlar sayesinde müşterilere dünya standartlarında dezenfeksiyon ve yalıtım hizmetleri sunmanın haklı gururunu taşıyoruz.

    Tekdez Su Deposu Temizliği – Dezenfeksiyon Hizmeti

    Attachments:
    1. Dezenfeksiyon Hizmeti
  • You must be logged in to reply to this topic.