İç Yapı Mimarlık

  • icyapimimarlik
    Participant
    Posts: 1

    İç Mimari Proje Uygulama hizmetleri verdiğimiz firmamız Tasarımlarını gerçekleştirdiğimiz mekanlarda yaşayacak kişilerin zevkleri, yaşam biçimleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız değerlendirmeler ile başladığımız projeleri, hazırladığımız konsept sunumu, fiyat analizleri, kalite kontrol süreci ve iş programı ile zamanında teslim etmenin önemini bilerek gerçekleştiriyoruz.

    İç mimari Tasarım, Proje Uygulama Hizmetleri, İç Mimari Danışmanlık Hizmetleri, Dış Cephe ve Peyzaj Proje Uygulamaları, Otel Projeleri, Ev/ Villa/Ofis Projeleri, Cafe / Restaurant /Bar Projeleri, Eczane / Hastane, Fuar Standları, Düğün Salonu, Sosyal Mekan projelerinde bir çok iç mimari çalışmayı, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde sürdürmekteyiz.
    Projelerimizde Kullandığımız Ürünlerin kalite ve dayanıklı olmasına özen göstererek, müşteri fiyatlarını uygun maliyetlere göre azaltmayı hedefliyoruz, Kuruluşumuzdan bu yana, pazarın değişen ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, geniş bir hizmet ağıyla, müşterilerimizin gelişen talepleri en yüksek kalitede karşılıyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürün ve hizmetler, kurum kültürümüzün temelini oluşturan kalite ve güven unsurları sürekli öz denetimden geçiriyoruz.

    Yüksek İç Mimar Selin Özdölçolak : entellektüel fikirleri ile, kullanıldıkça değeri artan yapıları dekore etmek, İç Mimarlık konusunda yeni değerler kazandırmak temel düşüncemdir.

    İç Yapı Mimarlık

    Attachments:
    1. İç Yapı Mimarlık
  • You must be logged in to reply to this topic.