Ankara dekorasyon makine alçı sıva badana hizmetleri

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 4 yıl önce imageyenisur tarafından güncellenmiştir.
  • yenisur
    Üye
    Yazılar: 1

    Yeni Sur inşaat makine alçı sıva dekorasyon Sektörde KALİTESİ YÜKSEK PROJELER!

    Yenısur inşaat dekorasyon makine alçı sıva sektöründe kalitesi yüksek projeler gerçekleştiren yeni sur inşaat dekorasyon, en son teknolojileri kullanarak inşaat dekorasyon sıva ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu sayede ferah bir mekan oluşturmayı, stresten uzak, doğal bir yaşantıyla ülkemize prestijli konutlar sunmayı amaçlıyoruz.Her projesinde kalite standartlarını bir basamak daha yükselterek Türkiye ‘miz için hizmet etmeye devam edeceğiz.

    Ankara’dan başlayarak Türkiye’ye yeni, özgün ve kaliteli yapılar yapmayı amaçlamaktadır. Yenisur inşaat dekorasyon Mimari bakış açısıyla müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını benimseyen Yeni Sur inşaat dekorasyon, en son inşaat teknolojileriyle başarılı projeler üretmeye devam etmektedir.

    Evinizi tadilat ‘a yapıp dekorasyon mu yaptıracaksınız ? Bu hizmet için, işinde uzman güvenilir bir inşaat firmasımı arıyorsunuz ? O halde tam aradığınız yerdesiniz ! Biz Yeni Sur inşaat dekorasyon makine alçı sıva firması olarak, Ankara’da 2009 yılından bu güne kadar; inşaat, mutfak, banyo, oda ve ev dekorasyonu alanında sizlere hizmet vermekteyiz.
    Ankara Yeni sur inşaat makine alçı sıva boya boyacı firması olarak sizlere ara ara önerilerimiz olacaktır. Öncelikle, alçı sıva ve boyaların cinsleri olduğunu unutmayalım. Her alçı veya boya ile her duvar boyanmaz. Boyarsınız ama ya boya tutmaz, alçı atarsınız patlaklar meydana gelir bir müddet sonra düşer, yada boya boyanan malzemeye zarar verir. Veya başka aksilikler meydana gelir. O yüzden hangi boyayı kullanacaksanız, hangi alçı yı kullanacaksanız aldığınız boyanın ve alçının üzerindeki talimatnamesini okuyup, boyamak istediğiniz malzemenin veya duvar için uygun olup olmadığını tespit etmek zorundasınız. Boyalar ve alçılar çok çeşitlidir. Selülozik, sentetik, akrilik, poliüretan, su bazılı, yağlı boya vs. vs. bir çok çeşidi vardır.
    Bugüne kadar inşaat dekorasyon sektörün de daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirleyen Yeni Sur inşaat dekorasyon, sektöründeki tüm gelişmeleri takip ederek daima kendini tazeleyen profesyonel, dinamik ve genç kadrosuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
    Yeni sur inşaat makina alçı sıva boya boyacı badana ustası firması olarak her zaman Ankara’nın her semtinde hizmetinizdeyiz. Yılların getirdiği deneyim ve tecrübe ile makina alçı alçıpan sıva kartonpiyer boya ve badana hizmet alanında çalışmalarını sürdüren profesyonel ustalarımız bir çok alanda hizmet sunan, deneyim ve uzmanlık ile beraber, aynı şekilde uygun boyacı uygun kartonpiyer ve uygun alçı işlerinizde fiyat garantisiyle ihtiyaçlarınız doğrultusunda boya badana, kartonpiyer, alçı sıva, mantolama, ısı yalıtım sektörlerinde sizlere sunacağımız hizmetlere devam ediyoruz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular