Bademcik Ameliyatı

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kişilerin estetik olarak yaşamakta oldukları sorunlar farklı operasyonları istemelerine neden olmaktadır. Burun ucu estetiği bu alanda hem kolay olması hem de acısız olması nedeni ile sıklıkla tercih edilmektedir. Ancak bu gibi işlemlerde de diğerlerinde de uzman önerileri olmadan hareket edilmemelidir. Uzman önerilerinde bademcik sorunları olanlara özel tavsiyeler verildiği de bilinmektedir.

    Bademcik ile alakalı olan sorunlar ilerleyen yaşlarda kendini gösterebileceği gibi çocukluk çağında da görülebilmektedir. Mevsime ya da duruma bakmaksızın şişen bademcikler günlük hayatın düzenine etki etmektedir. Üstelik bireyler iyileşebilmek için her defasında farklı ilaçlar kullanmak zorunda kalmaktadır. Uzmanlar tarafından yapılan muayene sonrasında bireylere operasyon önerisi yapılabilmektedir. Küçük bir operasyon ile hastaların bademcikleri alınmaktadır. Ayrıca bu operasyon ağızdan yapıldığı için görülen yerlerde bir kesi de oluşturulmamaktadır.

    Geniz Eti Ameliyatı
    Çocukluk çağında ya da ilerleyen yaşlarda insanların karşılaşabildikleri sorunlardan bir diğeri de geniz eti olarak tanımlanmaktadır. Geniz etlerinin üzüm salkımlarına benzeyen bir yapıları bulunmaktadır. İnsanlara sorun teşkil etmeleri ise olması gerekenden daha fazla büyümelerinden sonra gerçekleşmektedir. Büyüme sonrasında bireyler nefes alma açısından sıkıntı çeker hale gelmektedir. Sesleri de istedikleri gibi çıkmamaktadır. Yaşam kalitelerini artırmak ve daha rahat hareket etmek isteyenler geniz etleri operasyonlarını tercih etmektedir. Bu operasyon da gelişen tıp sayesinde hem kısa süre içerisinde hem de rahatlıkla sonlandırılarak taburcu olma imkânı sunmaktadır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.