Dekorasyonda Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Yazılar: 32

    Yaşam alanlarında dekorasyon son derece önemlidir. Örneğin; yemek odası için evin geri kalanının ev dekorasyon tarzına uyulması esastır. Örneğin mobilya yuvarlatılmışsa, masa aynı çizgide ilerlemelidir. Kare iseler kesim de böyle olmalıdır.

    Ayrıca insanların iyi dolaşımını sağlamak için hatırı sayılır bir alan sağlayın. İnsanlar sıkışık ve rahatsız olacaksa, dekora altı sandalyeli bir yemek masası koymanın bir anlamı yok, katılıyor musunuz? Önemli olan sıcak ve hoş bir atmosfer yaratmaktır.

    Hala masa seçiminde, duvar ile sandalyeler arasındaki boşluğun en az 80 santimetre olması gerektiğini bilin. Sandalyeler arasında ideal olanı, dirseklerin birbirine çarpmaması için 50 santimetre mesafeye sahip olmalarıdır. Ancak alan sınırlıysa, genellikle 30 santimetre yeterlidir.

    Küçük bir oda için iyi bir dekorasyon ipucu, ferahlık hissi yaratmak için açık tonların uygulanmasıdır. Modern ve işlevsel, betonu yeniden üreten porselen koleksiyonlarına bahis yapmaya ne dersiniz? Broadway serisinin cilalı versiyonu, açık tonlarda ve geniş formatta (60 x 60 santimetre) yüzeyiyle ev dekorasyon açısından sınıf ve sofistike bir görünüm sergiliyor.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular