Depolama Hizmetleri

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Piyasalarda yer alan marka sayısı çok yüksektir. Bundan ötürü markaların istedikleri başarıyı ancak profesyonel şekilde adımlar atarak elde etmeleri mümkündür. Özellikle piyasa şartlarını bilmeyenler için başarı imkânsız olarak tanımlanmaktadır. P.O.P lojistiği ve yönetimi markaların kendi alanlarında istedikleri başarıya en kısa süre içerisinde erişim sağlamaları için hizmet vermektedir.

    Sistem hizmet birimleri sayede tanıtım gibi başlıkları da içermemektedir. Alıcılar tarafından pek bilinmemesine karşın üretici firmaların yaşadıkları en büyük sorunların başında depolama alanları gelmektedir. Sunulan avantajlar ile birlikte depolama hizmetleri de firmalara özel bir şekilde tanımlanmaktadır. Hizmet tanımlamalarında firmaların hangi alanda üretim yaptıklarına göre ilerleme sağlanmaktadır. Böylelikle her firmaya özel bir çalışma alanı oluşturulabilmektedir. Netice olarak firmalar hem depolama sorunu yaşamamaktadır hem de ürünleri ihtiyaçları olan süre boyunca güvenlikli depolarda beklemektedir.

    Ofis Taşımacılığı
    Bir markanın başarılı olabilmesi için reklam çalışmaları da çok önemlidir. Yine es geçilen noktalardan biri de markaların görev yaptıkları ofislerdir. Ofislerin hem merkez bakımından iyi bir konumda bulunması hem de dizaynının iyi olması gerekmektedir. P.O.P. hizmetleri verilen nedenler yüzünden hizmet kapsamına ofis taşımacılığı maddesini de eklemiş durmadadır. Taşımacılık konusunda önceden bir zaman ve tarih belirlenmektedir. İşlemlerin belirli zaman aralıklarında planlı olarak devam etmesi sayesinde firmalar müşterilerine ona göre randevu vermektedir. Bu da firmaların taşınma sürecini zararsız bir şekilde geçirmesini sağlamaktadır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular