Em-Ha Elektrik Otomasyon

  • Yazılar: 1

    Em-Ha Elektrik Otomasyon 2018 yılında elektrik, elektronik ve otomasyon ürünleri satışı, projelendirmesi ve teknik desteği alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne birçok alanda başarılı projelere imza atmış ve bu sektördeki faaliyetlerini doğrusal bir artış grafiği ile sürdürmeye devam etmektedir.

    Faaliyetlerinin önemli bir kısmını PLC, HMI, motion kontrol yazılımları üzerine yapan firmamız uzman ekibiyle, endüstri ve makina imalatçılarına yönelik en doğru çözümü en kısa sürede ve uygun şartlarda sunmaktadır. Ayrıca endüstriyel yazılımlar ve özel uygulama makroları ile çözümler sunan Em-Ha Elektrik Otomasyon , kendi bünyesinde pano tasarım – montaj ve proje – taahhüt hizmeti de vermektedir.

    Motor hız kontrol cihazları ve otomasyon malzemelerinin satışı, satış sonrası servisi, bakım ve tamirini de tecrübeli ekibiyle kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Müşterilerini çözüm ortağı olarak gören firmamız, sizlere doğru projeyi uygun şartlarda sunmayı ve sunduğu projelerin devamlı arkasında durmayı ilke edinmiştir. Memnuniyetinizin verdiği enerji ile sizlerle daha birçok başarılı projeye imza atacağımıza inanıyoruz.

    https://www.turk5.com/firma/em-ha-muhendislik/

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular