İnstagram Takipçi Satın Alma

  • Bu konu 2 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageDenizci tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    İnstagram takipçi satın al seçeneği sadece bu platformdan açtıkları hesaplardan para kazanmak veya çok fazla kullanıcıya ulaşıp kendisini iyi hissetmek yada arkadaş edinmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Bazıları da hesaplarını şişirmek için İnstagram beğeni satın al veya takipçi satın alma seçeneğini kendileri için uygun görürler. Şişirilen hesabın daha güvenli olduğunu düşünen bu kişilerin beğeni ve takipçi sayısı kadar yorum hizmeti alması da önemlidir. İnstagram yorum satın al sayfalarından yorum hizmeti de almanız gerekmektedir.

    Yalnız sayfanızı şişirmek için kullanmıyorsanız şayet Türk takipçi satın al bölümünden Türk takipçiler edinmeniz gerekir. Bot veya yabancı takipçiler sayfanın sahte bir sayfa olduğu izlemini verecektir ve bu izlenim sizin sayfanızın istediğiniz doğrultuda yükselmesine engel olacaktır. Youtube abone satın al gibi bölümleri de olan bu takipçi sitelerinin güvenilir olmayanları sizlerin hesapları için tehlike arz eder. Bu yüzden takipçi satın al siteleri eğer sizden şifre istiyor ise mutlaka o sitelerden uzak durmalısınız.

2 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • image
    dvrzener
    Üye
    Yazılar: 12

    İntagram takipçi satın almadan önce kimse beni tanımazdı arkadaşlarım çok azdı sonra takipçili hesap yaptıktan sonra daha fazla ilgi görmeye başladım baya hoşuma gitti bir daha satın almayı düşünüyorum. Siz de satın almak istiyorsanız güvendiğim bir sayfanın linkini bırakıcam siz de satın alabilirsiniz.
    https://www.takipcibegenisatisi.com/

    image
    Denizci
    Üye
    Yazılar: 230

    bir iki kez başka sitelerden takipçi satin aldım, takipçiler geldi ama ertesi gün olduğu gibi nerdeyse eski haline döndü. Bana sağlam kalıcı takipçi hizmeti veren bir yer lazım.

2 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular