Kanser Otu Faydaları

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Alternatif tıbbın son yıllardaki gelişimi bir kesim insanı modern tıptan uzaklaştırmıştır. Bu uzaklaşma sonucunda insanlar tercihlerini artık yüksek dozajlı ilaçlara değil de doğal ürünlerden yana yapmıştır. Alternatif tıp da geçen sene tercih edilen otlar kansere iyi gelen otlar yönünde olduğunu belirtiyor. Bu konuda en çok tercih edilen ot ise tabii ki de kanser otudur. Bazı yörelerde andız otu adıyla geçen bu otun kansere iyi geldiği düşünülüyor. Yapışkan andız otu tercihinin de kullanılabileceği belirtilmiştir.

    Bazı yerlerde ise kanser kovucu şeklinde belirtilir. Kanser otu yorumları ise başarısı ile paralel konumda ilerliyor. Andız otunun faydaları ise doğal bir kanser ilacı olmasıdır. Kullanan insanların çok memnun kaldığı bu ot son yıllarda popülaritesini her geçen gün arttırıyor. Bazı sitelerde geçen yapışkan andız otu yorumları da destekler nitelikte.

    Peki andız otu nasıl yapılır? Hemen her yerde yetişebilen andız otunun üretimi çok kolaydır. Bu konuda Türkiye’nin önemli temsilcilerinden birisi Akhisar Lokman Hekim’dir. Yaprakları çiçek açmaya başlaması demek toplanma zamanının geldiğini belirtir. Bu yapraklar güneşte kurutularak bekletilir. Ardından kurutulan yapraklar çayı yapılarak kullanılır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular