Mersin Apartman ve Site Yönetimi

  • Yazılar: 1

    Masal Yönetim Site Yönetimi şirketlerinin ücretleri değerlendirildiğinde En Uygun Site Yönetim Teklifinin verilmesini ilke olarak kabul etmekteyiz
    Site yönetimi usullerini belirlerken genel yaşam tarzını ve kanunları esas alır. Profesyonel site yöneticiliği, ilgili usullerin belirlenmesi noktasında amatör site yöneticiliğinden ayrılır. Birden fazla apartmanın yer aldığı; her apartmana tek bir yöneticinin bakmasının imkansız olduğu sitelerde yönetim işi genel esaslar çerçevesinde parçalanarak profesyonel site yöneticiliği yapanlara teslim edilebilir. Esasen bir komisyon gibi çalışan bu bina yönetimi, kolektif karar alma mekanizmasına sahiptir.

    Sitelerin, binaların – apartmanların profesyonel olarak yönetilmesi birçok avantajı beraberinde getirir. Bu avantajlar hem ortak yaşam kültürünü geliştirir hem de kat maliklerinin cebinden çıkan parayı uzun vadede azaltır. Profesyonel site yönetim hizmeti alabilmek için kat maliklerinin site yönetim şirketlerinden yararlanması gerekir.

    Kanuni bir zorunluk olan yönetim mekanizmasının apartman yönetim şirketleri tarafından işletilmesi, tutulması gereken defterlerde profesyonelliğin sağlanmasına yarar. Apartman site yönetiminin amatör ve diğer işlerle ilgilenen insanlardan seçilmeyip sadece bu işi yapan insanlar tarafından seçiliyor olması, kat maliklerinin uzun vadedeki çıkarlarının korunması noktasında önemlidir. Profesyonel yönetim anlayışı yalnızca aidatların düzenli olarak toplanmasını ifade eden bir terim değildir. Profesyonel site yönetim şirketi tarafından verilen hizmetler genel yönetim ilkelerini, bütçe yönetimini, personel yönetimini ve hukuki danışmanlığı kapsamaktadır.

    https://www.turk5.com/firma/mersin-masal-site-ve-apartman-yonetimi/

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular