Petek Panel Seperatör

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kağıt sektörü her geçen gün kendini daha fazla geliştirerek bugün ahşabın yerini bile almaya başlamıştır. Bilindiği üzere ahşap hem doğal olmasından dolayı hem de geri dönüştürülebilir bir malzeme olmasından dolayı avantajlıdır. Ancak petek panel palet ahşaba göre çok daha fazla avantaja sahiptir. En önemli ve en büyük avantajı hafif olmasıdır. Ahşap bir sandık ile kağıt bir paleti bir arada düşündüğümüzde ciddi bir ağırlığın söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. Kağıt paletlerin hafif olmasının yanı sıra ekonomik olması da avantajdır. Kilo açısından hafif olması daha fazla yükün taşınabilmesini sağlayacaktır. Bu nedenle havayolu taşımacılığı açısından konuştuğumuzda en iyi seçeneklerin başında gelmektedir.

    Petek Panel Palet
    Petek panel seperatör belli bir standarta uymak zorunda değildir. Bu nedenle istenilen ebatlarda üretim gerçekleştirilir. Kişiye özel olarak üretilebildiği için firmalar ürünlerinin sevkiyatında kendi markası adı altında taşımalarını kolayca yapabilirler. Hafif, dayanıklı ve ekonomik olan bu çözüm sayesinde artık ahşap paketlerde eskide kalmıştır.
    et
    Petek paneller nemden ve sudan kolay kolay etkilenmezler. Bunun için her türlü hava şartlarında taşıma kolaylığı sağlayabilir. Geri dönüştürülebiliyor olması ise depolama gibi problemin olmamasını sağlayacaktır.
    Her sektör tarafından kullanılan bu paletler uzun süre boyunca saklanabilir. İstenildiği gibi istiflenebiliyor olması ve yer kaplamaması da oldukça önemlidir. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan bu ürünlerin suya karşı dayanıklılığı da oldukça yüksektir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi hava yolu taşımacılığının yanı sıra deniz yolunda da rahatlıkla kullanılabilir.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular