SSL Sertifikası Yenileme Süresi

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    SSL sertifikası kullanım süreleri bellidir. Bu sertifikayı hazırlayan farklı firmalar bulunuyor ve her birinin kullanım süresi de farklılık gösteriyor. Sertikanın kullanım süresinin bitmesinden yaklaşık otuz gün önce yenileme işlemini yapmanız gerekiyor. İşlemi sitemizde bulunan hesabınızdan kolayca yapabliyorsunuz. Sertfikayı yenilerken satın alma aşamasında yapılan işlemlerin tekrar yapılması gerekmektedir.

    SSL sertifikanızı bitmesinden öncde yenilemeniz halinde kalan günler yeni sertifika süresine ekleneceğinden maddi bir kayıp kesinlikle yaşanmamaktadır. Yenileme sırasında yeni sertifika alınmakta ama alınan sertifika eskisine bağlanmaktadır. Sertifikanızı sitemiz üzerinden uygun fiyatlarla yenileyebilirsiniz. Yenileme sırasında ihtiyaç duyduğunuz takdirde sizlere sunduğumuz kesintisiz teknik destekten de yararlanabilirsiniz.

    Ev SSL Nedir?
    Ev SSL olarak kısaca adlandırılmakla birlikte Extended Validation terimini ifade etmektedir. Bu terimin Türkçe karşılığı ise genişletilmiş onaylamadır. Bilindiği gibi SSL sertifikaları sitelerin ve kullanıcılarının güvenliği için kullanılan sistemlerdir. Bu sertifikaları geliştiren farklı firmalarda bulunmaktadır. Web sitelerinin çeşiitlenmesi ile birlitke sertifikaların da çeşitliliği artmaktadır. Bu sertifika ise gelişen ihtiyaçlar karşısında yeni geliştirilen sertifikalar arasında yer almaktadır.

    Ev SSL sertifikası kullandığınızda ziyaretöilerinize sitenin kontrolünün sizde olduğunu bilgilerinin korunduğunu ortaya koyabiliyorsunuz. Bu sertifikaya sahip olan bir siteye giriş yapıldığında adres satırı yeşil olmaktadır. Bu rengin yer alması sertifikanın geçerli olduğunu kanıtlamaktadır. Firmamız tüm web sitelerinin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve uygun yazılımlara sahip olmaları için hizmet veriyor. Güvenlik sertifikalarını ilk kez alırken ya da yenilerken firmamız en uygun fiyatları bulmanızı sağlıyor.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular