Ülke veya bölgesel bayilikler verebiliriz

  • EGE GAZOZ
    Üye
    Yazılar: 1

    Ege Bagalali Gazoz, Su ve Madensuyu olarak dünyanın heryerinde bayilik alabilecek ürün portföyü bakımından zengin ailemize Ülke veya bölgesel bayilik verebilir aynı zamanda isminize özel dolumda yapabiliriz.(Ege Bagalali Madensuyu ve meyvali madensuyu ile Alasekir Sarikiz maden suyu)

    Ege Bagalali Gazoz olarak dünyanın her yerine soft içecekler sunarak alkolsüz içecek temini yapabiliriz. Ege Gazozun Türkiye’deki dolum fabrikasından Hollanda’daki ana depodan Avrupa ya palet bazında bile sevkiatimiz vardır.

    Ege Bagalali Gazoz,Ege Bagalali Su,Ege Bagalali Madensuyu olarak hizmetlerimiz vardır. Ayrica Avrupanın heryerine sorunsuz ürün yollayabiliriz. Bizlere whatsapp’tan 0041787619153 nolu telefondan yada info@egemesrubat.com adresinden ulaşabilirsiniz.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • image
    Yazılar: 9

    Bütün sektördeki arkadaşlara merhaba.Kısa vadede kazanıp uzun vadeye yatırım yapmak isteyenlere bir önerim var.3 senede bir yapılan Afrika futbol karşılaşmaları kurayı çeken Kamerun’da oynanacak 2019 senesinde.En azından 50-60 milyon seyircinin gelmesi bekleniyor.Bu karşılaşmalar için 5 şehirde (Yaoundé 2,Douala 1,bafoussam1,Limbe1,Buea1)6 stadyum ayrıldı.3 hafta sürecek bu karşılaşmaları izlemeye gelecek seyirciler 55 Afrika ülkesinden gelecek alış verişe meraklı Afrikalılar olunca pazarın büyüklüğünü düşünün.Yiyecek,içecek,dondurma,hediyelik eşya(karşılaşmaya katılan ülkelerin bayraklarını ,logolarını taşıyan tişört ler gibi)spor kıyafetler velhasıl her çeşit elinde stok malı olan her kes bu stadların seyircilerinden faydalanabilir.Ayrıca Afrika kupası vasıtasıyla bütün ülkelere gelecekte iş yapmak istiyorsa kendi malınıda tanıtmış olacaktır.Tanınmış bir ürüne distribütör veya perakendeci müşteri bulmak kolaylaşır.İlgisini çeken arkadaşların sorularını bekler başarılarının devamını dilerim.Saygılar
    Sebahattin Çikla
    Whatsapp +237690311476 email:sc.srl.company@gmail.com

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular