YapFlex Tape Kör Kasa İzolasyon Bant

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 5 yıl önce imagemhm tarafından güncellenmiştir.
  • mhm
    Üye
    Yazılar: 1

    İnşaat sektörünün İzolasyon Dalında 25 yıldır faaliyet gösteren firmamız, yenilikçi ve refah sağlayan ürünler gamında YAPFLEX TAPE KÖR KASA İZOLASYON BANT’larının üretimine başlamış ve müşterilerimizin taleplerine arz etmiş bulunmaktadır.

    Binalarda cephe ve pencere izolasyonlarında,batıda uzun yıllardır kullanılması zorunlu olan ürünümüz, inşaat firmalarımız tarafından kullanılır olmaya başlamıştır.

    Bütünüyle ithalata dayalı olarak temin edilebilen KÖR KASA İZOLASYON BANT’ları firmamızın uzun deneme ve araştırmaları sonucu, AVRUPA İMALAT KALİTESİNDE artık ülkemizde yapılabilmektedir.

    Gerek kendinden yapışkanlı gerekse yapıştırıcı kullanılarak uygulanabilen bantlarımız ithal ürünlere göre % 50-60 oranında daha ekonomiktir.

    100-150-200 mm standart genişlikte üretilen bantlarımız,müşteri kullanım amacına göre, istenilen ebatlarda temin edilebilmektedir.

    Pencere kenarlarından su-ısı-rüzgar transferine engel olan bantlarımız, üretim aşamasında KOROZO A.Ş’nin AR-GE Labaratuvarların’da teste tabi tutulmakta ve İZODER’in araştırma labaratuvarı TEBAR tarafından da gerekli testlere tabi tutularak kalitesi onaylanmaktadır.

    Talebiniz olduğunda sizlere telefonunuz kadar yakınız.
    Gerek YAPFLEX TAPE KÖR KASA BANT’ı temini gerekse bilgilendirme ve uygulama konularında ücretsiz hizmetindeyiz.

    Faaliyetlerinizde başarılarınızın devamlılığı temennimizdir.

    Birlikte çalışabilmek dileğimizdir.

    Saygılarımızla.

    Yapısal Destek

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.