Yoga ve Meditasyon

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageAkar6523 tarafından güncellenmiştir.
  • Akar6523
    Üye
    Yazılar: 26

    Yoga meditasyonu bugünlerde batıda popüler bir uygulamadır. İnsanlar bunun birçok faydası olduğunu anlamaya başladılar. İç huzuru teşvik eder, zihni ve bedeni güçlendirir ve öz farkındalığı teşvik eder. Tüm bu faydalar sadece asana ve meditasyon yapmaktan gelir. İnsanların yoga meditasyonunun ne kadar faydalı olduğunu anlamaları gerekir, böylece onu günlük yaşamlarına dahil etmeye başlayabilirler. Sizde biryoga.com sitesinden takip edebilirsiniz.

    Her şeyden önce, yoga meditasyonu beden ve ruha yardımcı olur. Stres, kaygı, tansiyon, konsantrasyon ve kan dolaşımı olan insanlara yardımcı olur. İnsanlar ayrıca meditasyon yaptıktan sonra daha sakin, rahat ve rahat hissederler. Meditasyon ayrıca öfkeyi, nefreti ve öfkeyi azaltırken affetmeyi ve şefkati arttırır. Meditasyon ayrıca chi’nin veya yaşam gücünün akışını da arttırır. Daha da önemlisi, meditasyonun zihin üzerinde terapötik etkileri vardır ve daha derin bir esenlik duygusunu destekler.

    Meditasyonun zihinsel sağlık açısından da pek çok faydası vardır. dikkatinizi içe odaklayarak stresi ve gerginliği azaltır. Ayrıca meditasyondan sonra daha sakin ve toplanmış hissedeceksiniz. Ayrıca meditasyon seansınızdan sonra daha odaklanmış, net ve rahat hissedeceksiniz. Sakin, net bir odaklanma, barış, güvenlik, refah, dinginlik, sükunet, dinginlik farkındalığı – bir barış halinin farkındalığı, anlık farkındalık ve sakinlik hissini teşvik eder, bu sayede hem hoş hem de nahoş yönlerini görebilirsiniz. ikisinden biri tarafından ezilmeden veya bir tarafa yönelmeden, akılsızlık veya sarhoşlukla harekete geçmeden, uykuya dalmadan, fiziksel beden farkındalığında ölmeden, bilinçsiz veya zihinsel olarak beden dışında veya trans gibi olmadan eşit kopukluk ile yaşam. Beden farkındalığında bilinç olmadan fiziksel bedenin solunum sisteminde oksijene ihtiyaç duymadan fiziksel gerçeklik duygusunu tamamen kaybetme veya beden dışı bir deneyim yaşama noktası

    Yoga meditasyonu zihniniz ve bedeniniz için son derece faydalıdır. İç huzuru ve aydınlanmayı teşvik etmenin yanı sıra fiziksel ve zihinsel sağlığa yardımcı olur. Herkes meditasyon yapmayı öğrenmekten yararlanabilir; Yapması çok kolay ve hayatınız üzerinde büyük bir etkisi olacak!

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular