Yerden Isıtma Straforu

  • yerdenisitma
    Teilnehmer
    Beiträge: 1

    Yerden Isıtma Straforu Nasıl Kullanılır?
    Yerden ısıtma levhası olarak da ifade edilebilen bu malzemeler, şap altı izolasyon malzemesi olarak ifade edilebilir. İzolasyonun haricinde, boruların yerleştirilmesi ve sabitlenmesini de sağlar. Temel işlevlerinin bilinmesi, nasıl kullanılacağı konusuna adeta ışık tutmaktadır.

    Yerden ısıtma sistemi kullanılacak alanın zemini hazır hale getirildikten sonra bu levhalar döşenir. En ufak bir boşluk kalmayacak şekilde yerleştirilmelerine özen gösterilir. İlgili malzemenin temel işlevlerinden birinin ısı yalıtımı olduğu bilinerek, boşluk kalmaması sağlanır. Kenar ve köşe bölgelerinde kalan boşluklar ise kenar izolasyon bandı ile kapatılır. Son olarak da sıcak su boruları yerleştirilir.

    Yerden Isıtma Straforu Fiyatları
    Yerden ısıtma straforu m2 fiyatı, tercih edilecek ürüne bağlı olarak farklılık gösterir. Öncelikle bu malzemeleri üreten farklı markalar vardır. Bu markalara ait malzemelerin fiyatları, ciddi anlamda farklılık gösterebilir. Bir diğer önemli konu ise kullanılacak olan alanın büyüklüğüdür. Nihayetinde alan ne kadar büyük olursa, toplam maliyet de o kadar artacaktır.

    Fiyatlar üzerinde etkili olan bir diğer husus ise yoğunluk, yani dansitedir. 20 dansite yerden ısıtma strafor fiyatları, 22 dansite yerden ısıtma strafor fiyatları, 26 dansite yerden ısıtma strafor fiyatları ve 30 dansite yerden ısıtma strafor fiyatları farklıdır. Yoğunlukla birlikte fiyatlar da artar. Mantar straforu fiyatları üzerinde etkili olan birçok husus olduğu için net rakam vermek doğru olmayacaktır.

    https://www.turk5.com/firma/isi-enerji/

    Attachments:
    1. Yerden Isıtma Straforu

    Schlagwörter: ,

  • Du musst angemeldet sein, um auf dieses Thema antworten zu können.