Akita inu yavruları fiyatları

  • Yazılar: 6

    Akita inu köpek yavru fiyatları ve özellikleri
    Akita inu Akita köpek ırkını Amerikan yapımı bir Hollywood filminde hachiko isimli akita inu bir köpek ırkının sahibine sadakati ile gözlerimiz dolarak seyrettik.

    Akita yavru köpek ırkını sadakati ve sahibine bağlılığı ile hepimiz yakinen bilmekteyiz. Akita köpek ırkı görünümünün albenisi yanında koruma güdüsünden kaynaklı bölgesel koruması da son derece iti pozisyonundadır. Akita yavru Spitz tip dediğimiz en büyük Japon köpek türüdür. Ağırbaşlılığı, biçimli vücudu, güçlü ve kendine has görüntüsü ile diğer ırklardan bir bakışta ayrılır.

    Akita köpek görünüm itibarıyla uzunluğu yüksekliğinden ve eninden biraz daha fazla olup derin ve geniş bir göğsü vardır. Akita yavru sahiplenmeye karar vermeden evvel ırkın karakter yapısını, eğitilebilirliğini ve ona sunulacak olan yaşam alanı ile kendi yaşam alanımızın örtüşmesinin araştırılması gerekmektedir. Şahsi tavsiyem akita yavru sıradan bir köpek cinsinden farklı bir yapıya sahip olduğunun göz ardı edilmemelidir. Her köpek ırkı gibi Akita ırkının da evrensel karakterinin yanında bireysel karakterinin de olduğunu göz önünde bulundurarak yaşantımıza yeni bir dost almaya karar verelim. Günümüz pandemi sürecinde akita fiyatları üzülerek söylemeliyim ki olması gereken fiyat skalasından yüksek seyretmektedir.

    YouTube

    Videoyu yükleyerek YouTube’un gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
    LDaha fazla bilgi edinin

    Videoyu yükle

    Akita inu
    http://www.kopekkulubu.com/akita-inu
    05323438041

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular