Ankara Ses Sistemi Kiralama

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Ankara ses sahne kirala hizmeti almadan özellikle konser organizasyonlarına imza atılamamaktadır. Bu durumun ana nedeni sistemlerin eksik olması veyahut hiç olmaması durumlarında konserlerden verim alınamaması olarak açıklanmaktadır. üstelik ancak bu şekilde konser organizasyonları devamlı hale getirilebilmektedir. Tabi firmalar için kiralama işlemleri herhangi bir ses ve ışık sisteminden de oluşmamaktadır. Doğru kararlar ancak bu iki sistemin uyumlu olarak çalıştığının bilinmesi halinde alınabilmektedir.

    Ses Sistemi Kiralama
    Konser organizasyonlarının tarihlerinin kesinleşmesinden sonra Ankara ses sistemi kiralama firmaları ile görüşme sağlanması önerilmektedir. Zannedilenin aksine bir konser alanına gerekli olan ses ve ışık sisteminin hazırlanması belli bir ön hazırlık süresinin geçmesini gerektirmektedir. Özellikle konser alanlarının büyük olması sesin ve ışık sisteminin her yerden rahat şekilde görülebilmesi açısından ekstra hassas çalışmalara imza atılması gerektiği anlamı taşımaktadır. Aynı zamanda anlaşmaların erken zamanlarda gerçekleştirilmesi her daim organizasyon sahipleri için iyidir. Bu şekilde ses ve ışık sistemleri garantilenmiş olmaktadır.

    Ankara ses ışık sistemlerinin istenen şekilde ayarlanabilmesi için konser ya da diğer organizasyonların öncesinde provalar gerçekleştirilmektedir. Provalarda sadece ışık ve ses siteminin çalışıp çalışmadığı konusu üzerinde durulmamaktadır. Sesin sorunsuz olarak her alandan duyulduğundan emin olunmaktadır. Işık sistemindeki geçişlerin ise istenen zamanlarda istenen şekilde gerçekleşip gerçekleşmediğine yönelik kontroller yapılmaktadır. Bu sayede organizasyon esnasında istenmeyen sürprizlerle karşı karşıya kalınmamaktadır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular