APK İndirme Ne Demek?

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Android akıllı telefon ya da mobil cihaz kullanıyorsanız bu durumda APK dosyalarını büyük ihtimalle duymuşsunuz demektir. Biz bu makalemizde APK indirmeler hakkında bilgiler verelim istedik. Dolayısıyla uygulamaların güncel sürümünü kullanmak için Google play’ a bağımlı kalmak istemiyorsanız APK ile bunu kolayca başarabilirsiniz. Mesela bunu bir örnekle açıklayacak olursak Youtube uygulamasını indirmeniz için Google play store’ye girmeniz gerekiyor. Girdiğinizde ise eğer ki sizin cihazınızın sürümü eski ise bu durumda uygulamayı maalesef indiremiyorsunuz. Bu da ister istemez o uygulamayı kullanamamanıza imkan sağlamış oluyor. Eğer siz bu uygulamayı APK indirirseniz bu durumda sorun yaşamadan kullanabiliyorsunuz.

    Hileli Oyun APK
    Yukarıda bahsetmiş olduğumuz örnek bir tariften yola çıkarak şu şekilde de belirtebiliriz. Birçok genç oyun oynamak için bazı ücretli oyunları satın almak zorunda kalabiliyorlar. Dolayısıyla birden fazla oyun satın almak ya da oyuna abone olmak demek ekstra bir külfet olabilir. Hileli oyun apk indirdiğinizde ise bu oyunları ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirip istediğiniz şekilde oyunu oynayabiliyorsunuz. APK dediğimiz zaman yama, eksik gibi bir oyun da aklınıza gelmesin. APK dosyaları sadece ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan oyunlardır. Dolayısıyla bu dosyalara sahip olduğunuzda oynayacağınız oyunun tüm haklarına hatta tüm fonksiyonlarına sahip olabilirsiniz.

    Kısacası ister bir oyun ya da parayla satılan bir uygulama olsun eğer ki para ödemek istemiyorsanız sizin için doğru seçim olacaktır. Burada dikkatli hareket etmeniz gereken durum ise indirdiğiniz sitenin güvenilir olmasıdır. Çünkü sizin bu beklentinizi kullanarak farklı bir işlem uygulamaya çalışan sitelerde olabilir. Örneğin virüsler ya da casus yazılımlar buna dahil olabilir.

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular