Banyo Mobilyaları Kurulum Maliyetleri

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Profesyonel banyo tesisatçıları, lavabo veya musluk armatürleri gibi küçük işlerin 500 ila 1500 arasında herhangi bir maliyete mal olabileceğini, daha büyük kurulum işlerinin ise ortalama 2000 arasında değiştiğini öne sürdü. Ancak, banyo tesisatınızın nihai maliyeti, önceden bir değerlendirme yapmış olsanız bile değişebilir.

    Bu, yapmayı planladığınız yenileme miktarına göre değişebilir. Sıva yapmak veya iç gölgenizi değiştirmek gibi küçük planlar nispeten daha düşük maliyetli olabilirken, tam bir yenileme size belirli bir miktara mal olabilir. Bunun nedeni, dahil edilmesi gereken ayrıntıların, seçtiğiniz ürüne bağlı olarak daha karmaşık olabilmesidir.

    Değerlendirmeye almak ve ürünlerinizin fiyatını yakından kontrol etmek ve aynı zamanda genel makyajınızın maksimum bütçenize dayanmadığından emin olmak her zaman daha güvenlidir. Minimum yerine maksimumu tahmin etmek her zaman daha güvenlidir. Bu ayrıca, ilk planınızda uzmanlaştıktan sonra diğer daha küçük ayrıntıları birleştirmek için size daha sonra yeterli alan bırakır.
    Tercihlerinize Göre Bütçenizi Şekillendirin
    Alanınızı yenilemeye başladığınızda belirli koşullar dikkate alınmalıdır. Bu, banyonuzun boyutunu ve tahmini alanı içerir. Daha küçük ama karmaşık boyutlu odalarda günlerce uzayabilir ve buna bağlı olarak daha fazla malzeme gerekebilir.
    Boru tesisatı ve sıhhi tesisat, fayans ve demirbaşlar gibi bazı yenilemeler, genel harcamaları artırabilecek bazı alanlardır. Örneğin, sıhhi tesisat, küvet, ankastre fırın, klozet, tüm açık ve gizli boru hatlarının döşenmesini ve tüm sıhhi tesisatın döşenmesini içerdiğinden daha fazla yatırım gerektirir.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular