Başakşehir Karel Santral Servisi

  • Yazılar: 3

    Karel santral sisteminiz bozulursa, Başakşehir karel santral servisi yardım etmek için hazır bulunmakta. Başakşehir’in en hızlı acil santral onarım servisiyiz. Fabrikada eğitim almış teknisyenlerimiz Başakşehir bölgesindeki hemen hemen her marka veya model analog veya IP santral sistemini onarır ve bakımını yapar. Acil santral tamirinden bakım hizmetlerine kadar tüm haberleşme ve network ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz.

    24 saat acil servis için bizi arayın: 0850 244 1 451 veya 0850 888 10 25

    TELEFON HATLARINIZ ÇALIŞMIYOR MU?
    Telefon santraliniz artık çalışmıyorsa veya hiç açılmıyorsa bunun birkaç sebepte sıralayabiliriz. Anakartındaki arızadan dolayı düzgün çalışmıyor olabilir. Hiç açılmıyorsa, santralin güç kartı arızalı olabilir veya elektrik sigortanız atmış olabilir. Hatta santralin kartı üzerindeki devre elemanları yanmış olabilir. Profesyonel teknisyenlerimiz sadece santral tamir işleri yapmıyor. Telefon santrali yer değişikliği ihtiyaçlarınızda aramanız gereken kişiler Başakşehir Karel santral servisi. Santralinizi hızlı ve verimli bir şekilde kolayca söküp yeni yerinize kurabilirler. Bununla birlikte yaptığımız işlem %100 memnuniyet garantilidir.

    Santralinizi değiştirme zamanının geldiğinin bir başka güçlü göstergesi de sık sık arıza yapmasıdır. Periyodik bakımlar haricinde, ani gelişen arızalar bozulan yedek parçalar ve teknik servis talepleriniz düzenli bir olay haline geldiyse tüm bu masraflar yerine yeni bir santral satın almak daha mantıklıdır.

    https://www.turk5.com/firma/metro-telekom/

    Dosyalar:
    1. Başakşehir Karel Santral Servisi
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular