Bursa Evden Eve

  • Yazılar: 32

    Bursa evden eve nakliyat hizmeti sunan firmamız, tüm operasyonlarını titizlikle yürütür. Firmamız kırılgan nitelikteki eşyaların taşınmasında maksimum önemi gösterir. Peki kırılgan malları paketlerken nasıl hareket edilir?

    Kullandığınız karton kutular ister sıfır ister kullanılmış olsun, dayanıklı ve sağlam olmasının yanı sıra paketlemeyi düşündüğünüz ürün için ideal boyutta olmalıdır. Aynı kutunun içine çok fazla nesne koymayın ve bu çok büyük veya çok ağır olmamalıdır, çünkü diğer kutuların tabanına yerleştirilme olasılığı daha yüksek olacak ve bu da malların hasar görme olasılığını artıracaktır. Alabileceğiniz bir diğer önlem, ekstra koruma sağlamak için küçük kutuları büyük kutuların içine yerleştirip birincisinin etrafına yastıklama malzemeleri yerleştirmektir.
    Kutunun içinde ürünün yerleştirilmesi çok iyi gerçekleştirilmelidir. Bunun için örneğin strafor granülleri veya köpük parçaları kullanabilirsiniz. Ürünü yerleştirmeden önce kutunun altını buruşuk kağıt veya diğer yastıklama malzemeleriyle kapatmaya çalışın. Çevredeki boşluk da bu tür malzemelerle tamamen doldurulmalı, böylece ürünün hareket etmesi engellenmelidir.

    Her ürünü ayrı ayrı koruyun
    Ambalajlamadan önce söz konusu kırılgan ürünün boyutunu, şeklini ve malzeme cinsini değerlendirmelisiniz. Bu değerlendirmeden sonra, belirli türdeki kırılgan ürünlerin ambalajın içinde gevşek olamayacağını ve bu durumlarda kağıt, polistiren, balonlu naylon, polietilen köpük veya sarabilen ve koruyabilen diğer malzemeleri kullanmanız gerektiğini göz önünde bulundurarak dikkatli paketleme ile olası darbe şoklarından eşyalar korunmuş olur.

    Bursa Evden Eve Nakliye
    Bursa evden eve nakliye hizmetini firmamız üzerinden alabilirsiniz. Firmamız eşyalarınızın taşınmasını büyük bir titizlikle gerçekleştirir. Paketleme her ürünün özelliğine göre yapılır. Örneğin, cam nesneler için ideal olan, takırdamayı önlemek için ambalajda boşluk olmamasıdır. Ancak içi sıvı olan şişelerle uğraşıyorsak, çeşitli şişeler arasında sürtünmeye yol açmamak için paketlerde ayırıcı kullanılması tavsiye edilir. Örneğin gitar gibi düzensiz şekilli nesneler hakkında konuştuğumuzda, nesnenin hava kabarcıkları veya genleşmiş polistiren gibi bir şeyle kaplanması ve ardından nesnenin tamamen korunması için bir kasa veya kutunun içine yerleştirilmesi gerekir. Yani, ambalaj her nesne için ayrı ayrı düşünülmelidir, tüm kırılabilir nesneler için standart bir ambalaj yoktur.

    Eşyaların boyutu nakliyeyi etkiler mi?
    Hacimli mallar ve küçük malların taşınması için farklı ihtiyaçları vardır.
    Çok hacimli mallar hakkında konuştuğumuzda, hacimlerinin nakliye maliyetinin hesaplanmasında doğrudan bir etkisi olacağını hesaba katmalıyız. Bir kamyonun 500 Kg taşıma kapasitesine sahip olduğunu ve sadece 100 Kg’lık bir malın kamyonu kendi kendine doldurduğunu düşünün, çünkü çok büyük bir hacme sahip olduğu için bu, kargo taşımacılığında daha yüksek bir maliyet anlamına gelecektir. Bu malların ambalajı ne kadar kompakt olursa, genel bir kural olarak, nakliye maliyeti o kadar düşük olacaktır, çünkü kayıpları önlemek için taşıyıcılar yükü hacimsel ağırlığa göre hesaplar. Kargonun hacimsel ağırlığı, temel olarak bir ürünün ağırlığı ile araç içinde kaplayacağı alan arasındaki ilişkidir.

    Bursa Evden Eve Nakliyat Firmaları
    Bursa evden eve nakliyat firmaları şehir içi ve şehirlerarası nakliye işlerinizi büyük bir titizlikle gerçekleştirir. Öte yandan, genellikle acil teslimat gerektiren ve tek bir birimde sevk edilen küçük mallar vardır. Bu mallar, özellikle diğer kargo türleri ile karıştırıldığında şok ve sarsıntılardan zarar görebilecek hassas elektronik cihazlar veya diğer kırılgan malzemeler söz konusu olduğunda çok iyi bir şekilde paketlenmeli ve korunmalıdır.
    Taşımacılık dünyasında, sözde “fındık ekonomisi” oldukça pahalı olabilir. Yani, boyutlarına veya şekillerine bakmadan birkaç eşyayı aynı çantaya koymak, işletmeniz için çok olumsuz sonuçları olan bir uygulama olabilir. Farklı öğeleri çok iyi ayırdığınızdan ve özellikle sızdırabilecek ürünler veya kırılgan olduğu düşünülen ürünler söz konusu olduğunda aralarında temastan kaçındığınızdan emin olun.
    Diğer bir temel husus da, ürünlerle uğraşacak kişilerin ellerinde bulunan malzemenin türünü anlamaları için ürünlerin iyi bir şekilde işaretlenmesini sağlamaktır. Örneğin, küçük bir kutu şaşırtıcı derecede ağır olabilir ve onu alan kişiler bunu daha almadan hemen fark edebilmelidir, bu nedenle boyutu ne olursa olsun her bir ürünün ambalajındaki işaret ve açıklamaların önemi büyüktür.

    Deneyimli bir nakliye şirketi tercih edin
    Küçük veya büyük siparişlerinizi diğer ülkelere gönderme planınız var mı? Nakliye ihtiyaçlarınız için doğru firmayı seçmek, en düşük fiyatlı firmayı seçmekten çok daha fazlasıdır.
    Küçük veya büyük siparişlerinizi diğer ülkelere gönderme planınız var mı? Hizmet için seçtiğiniz taşıyıcı çok önemlidir. Nakliye ihtiyaçlarınız için doğru firmayı seçmek, en düşük fiyatlı firmayı seçmekten çok daha fazlasıdır.

    Bursa Evden Eve Nakliyat Fiyat
    Bursa evden eve nakliyat fiyat baremleri kilometreye ve taşınacak eşya adedine göre değişiklik gösterir. Malları taşımak, özellikle işiniz sizin için yeniyse ve ülkenin farklı noktalarına büyük yükler göndermek istiyorsanız, kafa karıştırıcı ve göz korkutucu olabilir. Endişelenmenize gerek yok: mükemmel müşteri desteği, nakliye ihtiyaçlarınızı ayarlamanıza yardımcı olmak, tüm süreçler için sizi aydınlatmak ve tüm önemli takip bilgilerini erişilebilir kılmak için her zaman mevcut olacaktır. Personel, gereksinimlerinize en uygun nakliye yöntemlerini önerecek ve ürünlerinizi göndermeyi düşündüğünüz ülke için doğru formları doldurmak gibi diğer sorularınızda size yardımcı olacaktır.
    Müşteri Destek hizmetinin katma değeri, nakliye sürelerini anlamanıza yardımcı olmak ve mallarınızın teslimatında herhangi bir gecikme olursa sizi bilgilendirmek içindir. Malların taşınmasında gecikmeler, ithalat yasaları, gümrük ve diğer ithalat düzenlemeleri dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. İyi bir Müşteri Hizmetleri, herhangi bir beklenmedik olay hakkında sizi güncel tutabilmelidir.

    Sevkiyat Yöntemleri
    Deneyimli bir nakliye şirketi, müşterilerine en uygun nakliye yöntemlerini sağlayan şirkettir. Makalelerinizi dünya çapında göndermenin üç önemli yolu vardır. Belirli bir hizmeti seçmek, göndermek istediğiniz ürüne ve gideceği yere bağlıdır. Aynı ülke içinde mal göndermeyi planlıyorsanız, bu yolculuğu yapmak için bir kamyon kullanılabilir. Bu büyüklükte bir araçla kargo taşımak diğer yöntemler kadar pahalı değildir, ancak taşıma süresi daha uzundur. Ayrıca, makalelerinizi dünyanın herhangi bir yerine göndermenin en hızlı yolu olan hizmeti hava yoluyla gerçekleştirme imkanına da sahiptir.
    https://www.yurttasevdeneve.com/

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular