Dijital Baskı Nedir?

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Baskı teknolojisi her geçen gün gelişmeye devam ederken insanların baskıya ihtiyaçları da artmıştır. Birçok sektörde baskı ihtiyacı değişkenlik gösterir. Dolayısıyla yaptığınız işe göre baskı talebinizi yönlendirebilirsiniz. Dijital baskı teknolojisi ise bu gelişmişlikteki en büyük değerlerin başında geliyor. İstenilen her şeyin üzerine yapılan baskı sayesinde farklı uygulamalar yapılabilmektedir. Peki dijital baskı görsel ya da metinlerin farklı materyaller üzerine basılması tekniğine dayanmaktadır. Genelde küçük çaplı olan işlerde bu teknoloji kullanılarak maliyet avantajından yararlanılır. Dijital baskı pek çok uygulamada kullanılmaktadır. Örneğin örümcek stantlarda bu işlem yapılabilmektedir.

    Örümcek Stand Boyutları
    Örümcek stand ne kadar büyük olursa üzerinde kullanılacak olan parçalarda o kadar fazla olacaktır. Farklı boyutlarının olmasından dolayı birleştirilmesi kolay olacağı gibi birleştirildikten sonra da herhangi bir sorun yaşanması beklenmez. Örümcek stantların en büyük özelliği aynı zamanda banko olarak da kullanılabilmesidir. İster sokakta ister bir mağazanın girişinde isterse bir AVM’de kullanılarak ürünlerin tanıtımı yapılabilir ve müşteri karşılama sağlanabilir.

    Sonuç olarak pazarlama sektöründe en büyük ihtiyaçlar arasında yer alan stant artık örümcek stantlar sayesinde çözümlenmiş olacaktır. Örümcek stantlarının kurulumunun kolay olması taşınmasını da kolaylaştıracaktır. İstenilen her yere kolayca taşınabilir ve çok kısa süre içerisinde kurulumu gerçekleştirilebilir. Görsel olarak güzel görünmesinin yanı sıra üzerindeki görseller istenildiği zaman değiştirilebilir. Bu da stanttın farklı zamanlarda farklı etkinliklerde kullanılmasına imkan sağlar.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular