720p ve 1080p olarak Dizi ve Film izleyeceğiniz yeni platform!

  • Bu konu boş.
  • Yazılar: 2

    Merhabalar,

    Bu Blogu açma sebebim; sizlere yeni bir Dizi & Film izleme platformundan bahsetmek. Sitenin adı 720pDiziFilmizle, bu site 19 Nisan 2019 tarihinde yayın hayatına başladı.

    Henüz çok yeni olmasına rağmen haftalık +10.000 ziyaretçi kitlesine ulaştı ve TR Alexa 13.000 seviyesine kadar düştü. Hızlıca büyüyen bir site.

    Sitenin; göz yormayan ve kullanımı kolay ara-yüzü, şaşırtıcı hızı (VPS, 1Gbps Internet), samimi yönetimi ile ziyaretçilerini kendilerine bağlıyor. Tüm linklerin düzenli olarak kontrol edildiği, tüm yorumlara cevap verilen, tüm E-Postalara (veya sistem mesajlarına) cevap verilen bir site. Ziyaretçilerle her zaman ilgilenilmektedir!

    Site; genel olarak Türkçe Altyazılı filmlere öncelik veriyor ama bazı filmlerde Türkçe Dublaj seçeneği de bulunuyor. Tabii ki Diziler Türkçe Altyazılı oluyor. Siteye, videolar, 1080p ve 720p olarak yüklenmektedir. Daha altı bir kalite söz konusu değildir.

    Site genel olarak güncel ve hit Dizi & Filmleri hedef almakta, ancak zamanla içerik eklendikçe eski içeriklere de yer verilecektir. Bu siteye hepinizi davet ediyorum!

    Site: http://www.720pDiziFilmizle.com

    Etiket: ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular