Elektrik Teknisyeni

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 3 ay önce imagebarissapaz tarafından güncellenmiştir.
  • Yazılar: 1

    SELAMUN ALEYKÜM, ismim Barış Şapaz. 29.04.1985 tarihinde Manisa Saruhanlı’da doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İlköğretim ve lise eğitimimi Saruhanlı’da tamamladım.

    2004 yılında Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Teknik Lise Elektrik Bölümü’nden, okul ikincisi olarak mezun oldum. Maddi durumum elvermediği için üniversiteye gidemedim ve çalışma hayatına atıldım. Bina konut elektriği ve kamera sistemleri işinde 10 yıla yakın çalıştım.

    Askerlik görevimi tamamladıktan sonra Eca Firması’nda 1.5 yıl çalıştıktan sonra, kendi isteğimle ayrılıp tekrar elektrik işine devam ettim. Med Mühendislik ve Extra Mühendislik’te ekip şefi olarak 1 yıl, Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş. arıza bakım biriminde 1 yıl çalıştım ve EKAT belgesi aldım. Kendi isteğimle oradan Güreş Biokütle Elektrik Santrali’ne elektrik teknisyeni olarak geçtim. 8 ay elektrik teknisyeni olarak çalıştıktan sonra vardiya amirliğine yükselip 2 yıl kadar amirlik yaptım. Kendi isteğimle ayrılıp, elektrik dükkanı açarak 2 yıl kadar işletme sahibi oldum.

    Şu an Özbekistan, Buhara’da Aksa Doğalgaz Kombine Çevrim 270 MW Santralde, control room olarak çalışmaktayım.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular