En Kaliteli Karton Kutu Çeşitleri

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageesemmedya tarafından güncellenmiştir.
  • esemmedya
    Üye
    Yazılar: 5

    Karton kutular ile iş yerlerinizdeki ürünlerinizi bir kat daha kaliteli ve daha estetik görünüme kavuşturabilirsiniz. Özellikle hediyelik eşya satışı yapan veya takı gibi ürün satışları yapan firmalar için karton kutu modellerinin önemi büyüktür. Bu nedenle kaliteli ve sağlam olarak üretilen karton kutu modellerini tercih etmeniz gerekir. Ayrıca karton kutu hizmeti almak istediğinizde üzerine farklı desen baskıları da yaptırabilirsiniz. Bu sayede daha fazla çekici ve güzel görünümlü ürünlere sahip olabilirsiniz.
    Karton kutularda uygulanan sıva işlemeleri de hiç kuşkusuz karton kutuların kalitesini birebir artıran detaylardan biridir. Bu nedenle karton kutu gibi hizmetler almak istediğinizde kutuların sağlamlık kalitelerinden sıvama kalitesine ve hatta üzerinde kullanılan desen detaylarına kadar pek çok detaya ekstra dikkat etmeniz şarttır. Sizler için en iyi kalitede hizmet veren firma sayesinde tüm hediyelik eşyalarınız ve diğer ürünleriniz daha estetik ve daha elit bir görünüme kavuşacaktır.

    Karton Kutu Modelleri

    Sizler için verilen bu hizmet bünyesinde farklı şekillerde kutuları hemen sipariş verebilirsiniz. En çok tercih edilen modeller ise;

    Kare modeller,
    Yuvarlak modeller,
    Asimetrik karton kutu modelleri,
    Kalp şeklindeki karton kutu modelleri,
    Beşgen karton kutu modelleri,
    Altıgen karton kutular,

    Yani istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik bu modellerden birini ya da birkaçını tercih edebilirsiniz. Yine renk ve baskıları da istediğiniz şekilde tercih etmeniz de mümkün olacaktır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular