Ev Eşyası Taşıtırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

  • Yazılar: 1

    Nakliyat firması olarak bu yazımızda sizlere Ümraniye nakliyat hakkında ayrıntıları, endişelerinizi nasıl gidereceğimizi ve Ümraniye nakliyat fiyatlarından bahsedeceğiz…

    Öncelikle firmamız Arda Nakliyatın; evden eve nakliyat fiyatlarına paketleme ve montaj dahildir. Bu bizim standart hizmetimizdir. Bu hizmetimize beyaz eşyaların, salon takımının,çocuk odasının, yatak odasının sökülmesi ve taşıyacağımız yerde montajı dahildir.

    İkinci bir hizmetimiz ise, kırılacak eşyaların ve toparlanması gereken kıyafet, süs eşyaları vs. (ufak eşyaların kolilere yerleştirilmesi) hepsinin tarafımızca hazırlanmasıdır. Bu ikinci hizmetimiz, standart hizmetin üzerine ek fiyat olarak eklenip, fiyat almanız esnasında bilgilendirilir. Aynı şekilde Ümraniye ofis taşımada da aynı prosedür uygulanmaktadır.

    Nakliyat Paketleme ve Montaj Ayrıntıları

    nakliyatta standart hizmetimize paketleme ve montaj dahil olduğu söyledik ve şimdi isterseniz sizlere paketleme ve montajın ayrıntılarından bahsedelim.

    Salon Eşyalarının paketlenmesi
    Normal standartlarda bir evin salonunda; koltuk takımı, yemek masası ve sandalyeleri, televizyon ünitesi bulunur. Biz Ümraniye nakliyat firması olarak koltuk takımının başlıklarını söküyor ve başlıklar ve koltuğu nakliyeye özel tasarlanmış olan havalı patpatlar ile tamamı kapanacak şekilde sarıyoruz.

    Dosyalar:
    1. Ev Eşyası Taşıtırken Nelere Dikkat Edilmeli ?
    2. Ev Eşyası Taşıtırken Nelere Dikkat Edilmeli ?
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular