Fake mail generator nedir?

  • Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imagedvrzener tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Fake mail generator nedir? Sorusunun da tek kullanımlık mail adresi arayışında olan insanlar tarafından sıklıkla yönetilmeye devam ettiğini de görüyoruz. Bu işlemleri yaparak güvenliğini sağlamak isteyen insanların sayısı sayıca fazla olmuştur. Özellikle de büyük şirket grupları işlemlerini daha kolay bir hale getirebilmek için bu yöntemlere tercih etmiştir.

    Geçici posta kullandığınız zaman maillerini sadece bir kereliğine kişiye gidecektir. Bu işlemleri gerçekleştirebilmek için ekstra bir mail adresi açmanıza da kesinlikle gerek yoktur. Durum böyle olunca birçok insan işlemlerini yaparken fake mail generator tercih etmeye devam etmiştir. Sizde böyle bir arayış içerisinde iseniz bu uygulamaları kullanarak rahatlıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Fake Mail Registration Nedir?
    Fake mail registration nedir sorusunun da tek kullanımlık mailler hakkında bir fikir sahibi olmayan insanlar tarafından sıklıkla yöneldiğini görüyoruz. Eğer kendinize ait bir mail adresi açmak istemiyorsanız ve tek kullanımlık mailleri kullanarak rahatlıkla dinlediğiniz kişi e-mail gönderebilirsiniz. Özellikle özel bir konu üzerinde konuşmak istiyorsanız ve attığınız mesajın kalıcı olmasını istemiyorsanız mutlaka bu işlemleri yapmalısınız.

    Temporary mail kullandığınız zaman gönderdiğiniz iletiler derhal silineceği için sizden ve karşınızdakinden başka kimse görüntülemeyecektir bu yüzden gönderdiğiniz mesajların başkasına iletilme gibi bir durumu olmayacağından emin olabilirsiniz bu mesajlar koruma altına alınacak ve en kısa süre içerisinde de silinecektir.

    Etiket: 

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • image
    dvrzener
    Üye
    Yazılar: 12

    Söylenildiği gibi fake mail generatör temp mail oluşturan sisteme denir. Temp mail diye söylenen olay ise internet kullanıcılarının kısa süreli mail işlerini giderebilmeleri adına süreli olarak kullanıcıya sunulan maillerdir. Bu
    mailler sanal ortamda yalnızca bir defa kullanmak için isteyeceğiniz mailler formatında yayınlanmakta ve kodlanmaktadır.
    Bu hizmeti veren onlarca site var 10 munite mail gibi.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular