Farmasi Üyelik İle Sağlanan Kazançlar

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 4 yıl önce imageeskopa tarafından güncellenmiştir.
  • eskopa
    Üye
    Yazılar: 1

    Farmasi girişimci olmak sizlere herhangi bir maliyet doğurmamaktadır. Öncelik insanların ürünler hakkında doğru bilgilere sahip olmalarının sağlanması olduğundan kesinlikle sipariş oluşturulması açısından alt limit gibi farklı firmalarda dayatılan durumlar yoktur.

    Özellikle stok yapmadan dahi katalog üzerinden satış gerçekleştiriliyor olması insanların gözünde büyüyen stok maliyetlerini de ortadan kaldırmaktadır. Bu sayede farmasi kayıt ile kendi işini yapmak isteyen fakat bunun için maddi kaynak oluşturamayan kadın – erkek büyük bir kitlenin ilgisini çekmektedir.

    Kozmetik ürünleri veya farklı ürün çeşitlerini katalog usulü ile satış yapan herhangi bir firma için satış temsilcileri arasında oluşan rekabetten bahsedilebilir. Fakat Farmasi üyelik ile gerek üst sponsorların yönlendirmesi ile gerek kendi verdikleri eğitimler ile insanları bu düşünceden uzaklaştırmaktadır.
    Girişimciler başkalarının da Farmasi ürünlerini tanıtıyor olmalarını desteklemekte, hatta kendi alt üyeleri olsun olmasın marka bilinirliğinin artmasına olumlu etkileri olduğunu düşünmeleri nedeniyle insanların farmasi üyelik işlemlerine yönlenmelerine yardımcı olmaktadır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular