Fussilet Kuran Merkezi

  • Bu konu boş.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    İslam dininde bir insanın dünya hayatındaki kuralları ve İslam’a göre yaşamasını anlatan Kuran-ı Kerim Müslümanların en çok okuduğu kutsal bir kitaptır. Günümüz çağında Kuran-ı Kerimi okumak kadar anlamakta gereklidir.
    Neden Fussilet Kuran Merkezi
    Kuran-ı Kerimi okumak değil aynı zamanda dinleyerek, dinlerken de okuduğumuz ayetlerin anlamlarını öğrenerek eşsiz bir kaynak olan Kuranı Kerimden yararlanırız. Kuran-ı Kerim İslam dinin temel kuralları, ahlaki değerleri ve ibadetler için Müslümanlara yol gösteren en önemli kaynaktır. Bu bağlamda ise sadece Youtube kanalında izlenme oranında büyük başarı elde eden Fussilet Kuran Merkezi, Kuran-ı Kerimi anlama ve anlatma adına en büyük destekçilerimizden birisidir.
    Fussilet Kuran Merkezi Youtube Kanalı
    Diğer sosyal medya kanallarında da hizmetlerini sunan Fussilet Vakfının Youtube kanalında da önemli bir izleyici kitlesine sahiptir. Fussilet Kuran Merkezi Youtube Kanalı bu alanda eşine az rastlanacak bir şekilde 6 kıtada, 1 milyar 860 milyon dakika uzunluğunda Kuran-ı Kerim videosu izlenmesi vakfımızın nedenli başarılı olduğunu göstermektedir.
    Fussilet Kuran Merkezi Youtube Kanalı ile Kuran-ı Kerimi anlama ve anlatmada insanlara yardımcı olmaktadır. Fussilet Kuran Merkezi Youtube Kanalında Kuran-ı Kerimi farklı kıraatlerde okuyan çeşitli hocalarla huşu ile dinlemekle kalmayıp Kuran-ı Kerim daha iyi anlayıp bu ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.
    Hazırlanan mealli Kuran-ı Kerim videoları ile dünya çapında insanların anlayacağı dilde ve huşu içinde ulaştırma amacı güden Fussilet Kuran Merkezi bu alanda en iyi vakıflardan biri olduğunu kanıtlamıştır. Sizde Fussilet Kuran Merkezi Youtube Kanalının hazırlamış olduğu Kuran-ı Kerim videolarını dinlemenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular