Garantili Olarak Alexa Sıralamanızı Düşürelim

  • Bu konu 6 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 4 yıl önce imagemeyado tarafından güncellenmiştir.
  • meyado
    Üye
    Yazılar: 7

    Alexa hem ülke hem de dünya bazlı olarak web sitelerin sıralamasını gerçekleştiren bir sistemdir. Bu sıralamalar web sitelerin aldıkları ziyaretçi sayısına göre belirlenmektedir. Elbette Alexa sisteminde ilk sıralarda yer almak için yalnızca ziyaretçi sayısı yeterli değildir. Ziyaretçi sayısının yanı sıra web siteden hemen çıkma oranının düşük olması yani sitede fazlaca zaman geçirilmesi oldukça önemli bir detaydır. Ayrıca toplam sayfa görüntüleme ve arama motorundaki kalitesi de bir web sitenin Alexa sıralamasındaki yerini oldukça etkilemektedir. Tüm bunların yanı sıra web siteler için yapılan yorumlar ve değerlendirmeler de bu hususta oldukça önemlidir.

    Alexa sisteminde bulunan Alexa Toolbar kullanıcılarının ziyaret etmiş oldukları web sitelerin trafiğini ölçüp değerlendiren sistem ise Alexa Rank adını almaktadır. Rank sistemi de puanlar ile değerlendirilmekte ve işlemektedir. Web siteler için Rank değerlerinin bilinmesi oldukça önemlidir. Bu şekilde yapılması gerekenler ve rakiplerin ne durumda olduğu kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir. Web sitelerin Rank değerlerini öğrenmek için de internete başvurmaları yeterli olacaktır. İnternet üzerinde yer alan birçok web site Alexa Rank sorgulama işlemleri ile hizmet kişilerin sahip oldukları web sitelerin Rank değerlerini ortaya koymaktadır. Bu sorgulamalar için sadece web site adresi yazılması yeterli olacaktır.

    Tüm bunlarla vakit kaybetmek istemeyen kişiler hemen firmamız ile iletişime geçerek Alexa sistemi için gereken her şeyin firmamız tarafından yapılmasını sağlayabilirler. Alexa günümüzde internet üzerinde yer alan her bir web site için büyük önem ifade etmektedir. Firmamız da bunun farkında olarak web sitelerin şimdikinden çok daha iyi yerlere gelmesi için çaba sarf etmektedir. Sizler de web sitenize değer veriyor ve daha iyi işlemesini istiyorsanız hemen bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

    Alexatrafik.net

6 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • image
    Denizci
    Üye
    Yazılar: 230

    Merhaba,

    Alexa’daki siralamanin Google page rank notuna etkisi var midir?

    image
    meyado
    Üye
    Yazılar: 7

    Google pagerank değerine Alexa sıralamasının kısmen etkisi olabilmektedir.

    image
    Yazılar: 4

    Siteye alexa faydasi nekadar yada var mi? http://skrotpriser.com



    image
    meyado
    Üye
    Yazılar: 7

    Alexa değerinin düşük olması sitelerin popülaritesini arttırmakta ve sitelere değer kazandırmaktadır.

    image
    Denizci
    Üye
    Yazılar: 230

    @meyado Page rank olayı kalktı mı? Page ranki nasıl ögrenebiliriz?

    image
    meyado
    Üye
    Yazılar: 7

    Evet Page rank Google tarafından kaldırıldı şu anda Mozrank ve sitelerin DA/PA değerleri göz önüne alınmakta.

6 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular