Görüntülü Konuşma Uygulamaları

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Instagram dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olarak biliniyor. Bu platformu kullanırken hem paylaşım yapabiliyor hem de paylaşımları beğenebiliyorsunuz. İnsanlar sizin paylaştığınız post, reels ve hikâyeleri görürken sizde başkasının paylaşımlarını görebiliyorsunuz. Instapro uygulaması sayesinde siz başkalarının mesajlarını görebiliyor ancak başkaları sizin mesajlara baktığınızı göremiyor. Paylaşımları görmedeki gizlilik bazıları için önemli. Uygulama bunları yaparken yalnız bununla kalmıyor aynı zamanda instagram üzerinde bulunan videoların indirilmesine de imkân sağlıyor. Bazı insanlar instagram üzerinde gördükleri bir videoyu beğenseler de indirememekten şikâyetçiler. İndirmek için farklı çözüm yollarını arıyor olsalar da bu iş için kullanılabilecek en iyi uygulama ınstapro oluyor. Tek bir tuşa basarak sevdiğiniz beğendiğiniz bir reels ya da hikâye videosunu hızlıca indirebiliyorsunuz.

    Sosyal Medyadan Video İndirme
    Instagram bilindiği üzere resim paylaşmak amacıyla geliştirilmiş ama zaman içerisinde daha fazla geliştirilip güncellenerek video eklenmesine veya görüntülü konuşma imkanına sahip oldu. Bugün pek çok uygulama bu görevi yapıyor olsa da insanlar tek bir uygulama üzerinden bunu yapabiliyor olmayı daha fazla önemsiyor. Piyasada görüntülü konuşma uygulamaları çok fazla, ancak genellikle instagram ve Whatsapp’ın kullanıldığını görebiliyoruz.

    Bu uygulamaları popüler yapan en önemli özellikler arasında ücretsiz olması geliyor. Herkes ücretsiz bir şekilde kayıt işlemini yaparak başkalarının paylaşımlarını görebiliyor ve beğenebiliyor. Eğer sizde uygulamayı aktif olarak kullananlar arasında bulunuyorsanız ınstapro sizin için en iyi seçenek olacaktır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular