Güncel Kripto Para Haberleri

  • Yazılar: 1

    Blockchain teknolojisinin değer kazanmasıyla beraber hayatımıza giren ve günümüzde de birçok yatırımcıya ev sahipliği yapan yeni yatırımlar kripto paralardır. Kripto paralar volatilesi yüksek olduğu gibi risk faktörü diğer birçok yatırım çeşidine göre de daha fazladır. Covid-19 ile beraber büyük yükselişlere rastladığımız ve hayatımızda çok daha büyük yer kazanan Bitcoin insanlar için paha biçilmez yeni bir yatırım çeşidi oldu. Kriptonat web sitesi de Güncel kripto para haberleri, yeni yatırımlar, doğru teknik analiz ve gündemde yer alan altcoinlerin temel analizleri gibi daha birçok alanda başarıyla kendini gösteren yeni web sitesidir.

    Blockchain Teknolojisi Nedir? Kripto Paraların Günümüzdeki Yeri
    Blockchain nedir? sorusu kripto paraların temelinde yatan teknolojiyi merak edenler için iyi bir başlangıç sorusu olacaktır. Günümüz teknolojisi her geçen gün gelişmek ile beraber blok zincirde de olduğu gibi büyük soru işaretlerini bünyesinde bulunduruyor.
    Blockchain teknolojisi birçok insan için cezbedici özellikleri bünyesinde bulundurmaktadır. Satoshi Nakomato, yayınlanan 9 sayfalık yazıda ödemelerde banka gibi aracıların ortadan kaldırılabileceği ve komisyon gibi ücretlerin de ödenmesine gerek olmadığını belirtmekteydi. Peki, bankaların sağladığı güveni bu teknoloji sağlayabilecek mi? Aslında merak edilen soru da bu. İnsanların birçok işlemi kendi aralarında halledebileceğini belirten blok zincir aynı zamanda merkeziyetçi bir yapıdan uzaklaşmayı, merkeziyetsiz bir yapıyı ortaya çıkarıyor.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular