İş Elbiselerinin Önemi

  • Yazılar: 55

    İş elbiseleri kurumsal kimlik çalışmalarının önemli bir parçasıdır. Özellikle hizmet sektöründe faaliyette olan firmaların müşteri ile ilişkide olan tüm çalışanlarının firmaya uygun iş elbiseleri ile görev yapıyor olmaları markaları destekleyen bir adımdır.
    Önceki dönemlerde oldukça sıradan ve tek düze olan iş Elbiseleri bugün çok farklı tasarımlarla firmalara özel olarak üretiliyor. Bu yenilikçi yaklaşımın öncüsü olarak çalışmaya başlayan Giviu markası tarafından firmaların ruhunu yansıtan çok özel tasarım iş elbiseleri hazırlanıyor. Markalarına gerekli önem ve değeri veren tüm işverenlerin desteklemiş olduğu bu yenilikçi yaklaşım sayesinde Giviu markası çok kısa sürelerde çok güzel işlerin öncüsü oluyor.
    Sevcan Durmaz tarafından kurulan ve henüz sektörde yeni olan Giviu markası aslında arkasında çok güçlü ve köklü bir geçmişse sahip. 15 yılı aşan süredir iş elbiseleri sektöründe aktif olarak çalışan Sevcan Hanım bugün Giviu markası ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Markaların görünen yüzü olan tüm iş elbiselerinde markaya özel, onun ruhunu yansıtan tasarımlar yapılıyor.
    Kaynak:
    https://www.aydinlife.com/klasik-is-elbise-modellerine-son–giviu-ile-ozel-tasarimlar-hazirlaniyor-203142.html

    x
    x

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular