İşletme Kapasitesi Nasıl Arttırılmalı

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 5 yıl önce imageyasar5955 tarafından güncellenmiştir.
  • yasar5955
    Üye
    Yazılar: 5

    Sezon kış olmasına rağmen piyasa talebi beklentilerimizin çok üzerinde olan bir yapı malzemesinin ülke çapında genel pazarlamasını ve bayilik oluşumunu sağlamaktayım.

    Çok yakın gelecekte oluşturacağım portföyün talebini karşılamak imkansız görünmekte. Üretim tesisimizin şu anki mevcut yeri ve üretim ekipmanları yetersiz kalmaya başladı.

    Düşüncemiz, şirketimize işletme sermayesi koyabilecek hissedar alıp, üretim yerimizi yakınımızda bulunan daha büyük bir fabrika binasına taşımak ve üretimi artıracak makine ve diğer ekipmanları almak ve devreye sokmak.

    Satış ve pazarlama ağımızı genişletmek, geliştirmek ve yurt dışı taleplerini karşılamak. Eğer şirkete işletme sermayesi koyacak hissedar alırsak ve 300 – 350 bin tl sermaye girişi olursa kapasitemiz 4 kat artıyor ve 20 milyon tl nin üzerine çıkabiliyoruz. Ürün satışında hiç sıkıntı yok.

    Sizce böyle bir yol mu izlesek, yoksa mevcut az üretim az satış mantığında mı devam etsek.

    Üretim kapasitesini artırmaya kesin karar verirsek böyle bir işletme sermayesi koyabilecek kişi nasıl bulabiliriz, bulduğumuzda nasıl bir anlaşma yapmalı, nelere dikkat etmeliyiz.

    Yorumlarınıza ihtiyacımız var.

    Teşekkür ederim.

    MP Panel İnş. San. Tic. A.Ş.

    Dosyalar:
    1. İşletme Kapasitesi Nasıl Arttırılmalı
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular