İstanbul’da hangi AVM’ler var?

  • Bu konu 2 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageikon tarafından güncellenmiştir.
  • ikon
    Üye
    Yazılar: 6

    İstanbul AVM Listesi

    Akasya

    Türkiye’nin ve dünyanın en beğenilen markalarını misafirleriyle buluşturan Akasya AVM, keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile metro, metrobüs ve Marmaraya ulaşım kolaylığı ile hem Anadolu Yakası, hem de İstanbul’un en iddialı AVM’lerinden.

    Akasya Alışveriş Merkezi’nde; cadde alışverişini sevenler için Bağdat Caddesi’nden esinlenilen geniş, ferah ve gün ışığı alan koridorları, İstanbul’un en büyük ve en son teknolojiyle donanımlı LG IMAX Salonu ile birlikte 15 ad. sinema salonu, 10 dönüm Akasya Parkı bünyesinde bulunduruyor. Dünyanın 1 numaralı çocuk eğlence ve etkinlik alanı KidZania, çocuklar için harika bir mekanı bünyesinde barındırıyor.

    Emaar Square Mall

    Emaar Square AVM, dünyaca ünlü markaların İstanbul Anadolu yakasında buluştuğu en yeni ve büyük adresi, alışveriş, eğlence ve gastronominin en iyilerini bir araya getiriyor.

    Toplam 491 mağazanın 100ü yiyecek içecek ve eğlence alanı. Açık ve kapalı alanlarda restoran ve cafeleri de mevcut. Türkiye’ye ilk kez giren markalardan Galeries Lafayette’le Paris’in moda dünyası, Harry Winston’la Amerika’nın mücevher dünyası İstanbul’a Emaar ile getirdi.

    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, 15 salonlu 4D sinema kompleksi ve buz pisti mevcuttur.

    Palladium AVM

    Palladium Ataşehir, alışveriş, lüks ve eğlencenin vazgeçilmez adreslerinden biri olarak sürekli yükselen trendiyle hizmet veriyor.

    Anadolu Yakası’nın gözbebeği olan Palladium AVM’de 195 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarketin yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır. Yemek katındaki Brasserie Polonez restaurantına uğramanızı tavsiye ederim.

    Brandium AVM

    Bünyesinde uluslararası markaları bulunduran Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuklar için özel eğlence merkezleri, sinema salonları, hipermarket, elektronik ve yapı marketleri ile Ataşehir bölgesinin yeni buluşma noktası olmaya devam etmektedir.

    Optimum Outlet AVM

    Outlet konsepti ile hizmet etmektedir. Fast food ve yemek mekanları, cafeleri güzeldir. Mağazalarda seri sonu ürünler satılır.

    Araba için kapalı otoparkı vardır. Yenilenen buz pisti ile birlikte sosyal aktivite alanları çok daha ilgi çekici hale getirildi. Yıl boyunca düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklar için de cazibe noktası olan Optimum Outlet, minik ziyaretçilerine sanattan hobiye, mutfak atölyelerinden gelişim atölyelerine uzanan eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunuyor. Sinema salonu da vardır.

    Watergarden

    Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye’nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatlar yeme-içme ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul’da sizi bekliyor! Her biri muhteşem şov havuzunun etrafında konumlandırılmış restoranlar, bistrolar ve kafeler; suyun ferahlığı ve şovların görkemiyle her yemek eşsiz bir ziyafete dönüşüyor.

    Kişisel bakımdan, elektroniğe, giyimden ev dekorasyonuna, hediyelik eşyadan oyuncağa ihtiyacınız olan her şeyi sunan mağazalarıyla Watergarden İstanbul, benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

    Bunun yanısıra Cinemaximum Watergarden sinema salonundaki filmleri ve seanslarını öğrenerek, dilediğiniz filme bilet satin alabilirsiniz.

    Diğer bildiğiniz AVM’leri de cevap olarak siz ekleyin.

2 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • image
    kafaca
    Üye
    Yazılar: 41

    Eksik bunlar daha çok var.

    image
    ikon
    Üye
    Yazılar: 6

    Eksik bunlar daha çok var.

    eksik olanları da siz ekleyin.

2 yanıt görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular