Kapasite Raporu

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kapasite raporu, üretim yapan her türlü kuruluş için verilen ve bu kuruluşların üretimdeki gücünü belgeleyen bir adımdır. Kapasite raporu ile birlikte üretim yapan kuruluşlar bir kimlik kazanmış olur. Bu kimlikler kuruluşların 2 yılda bir yenilemesi gereken belgelerdir. Nasıl ki bir ülke içerisinde bireylerin kimliksiz herhangi bir devlet kuruluşunda tanınması söz konusu değil ise kapasite raporu olmadan da üretim yapan kuruşların tanınması söz konusu değildir.

    Ayrıca kapasite raporu ile birlikte kuruluşlar, her türlü devlet desteğine başvuru yaparken üretimlerini ve kapasitesini devlete kanıtlamaktadır. Kapasite raporu da diğer birçok belge ve rapor gibi bir başvuru sürecine sahiptir. Sitemiz başvuruların her biri için danışanlarına en profesyonel hizmeti sunmaktadır.

    Sanayi Sicil Belgesi
    Sanayi sicil belgesi, sanayi alanında faaliyet gösteren her türlü kuruluşun kurulduktan kısa bir süre sonraya kadar almaları gereken belgedir. Dahası, kuruluş esnasında kuruluşa ait bilgilerin yakın bir zamanda değişmesi de bildirilerek sanayi sicil belgesinin yeniden düzenlenmesi gerekir.

    Bu belgenin alınma süreci birçok aşamadan oluşmakta ve başvuru esnasında da birçok belge istenebilmektedir. Ancak kuruluşlar bu belge ile birlikte birçok devlet desteğine ulaşabilir. Ayrıca sitemizde de başvuru esnasında istenen birçok koşul kuruluşların hizmetine sunulmuştur. Başvuru esnasında ve sonrasında her türlü danışmanlık hizmeti kuruluşlara sağlanabilmektedir. Her türlü belgenin sağlanması sürecinde ayrıntılı bilgi ve hizmet için sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular