Karton Bardak Altlığı

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Soğuk ya da sıcak olan içeceklerin konulan yüzeye doğrudan temas etmesini engellemek için üretilmiş olan karton bardak altlığı özellikle ofis ve mağaza gibi ortamlarda pratik olmasından dolayı tercih edilir. Yıkanması gerekmeyen altlıkların en büyük özelliği koruyucu olmasıdır. Bazı zeminler sıcağa ve soğuya karşı duyarlıdır ve direk temas edilmesi halinde zarar görebilir. Kartondan yapılmış olan bu altlıkların sert ve kalın olması ısının yüzeye geçmesini ve hatta elinizin yanmasını önler. Bardak altlıklarının dekoratif olmasına sunum açısından önem verilir. Özellikle işletmelerde kullanılıyor olmalarından dolayı bir reklam aracı ve kurumsal bir görüntü oluşturmak içinde tercih edilir. Birçok işletme tarafından kullanılan bu tanım araçlarının son yıllarda promosyon ürünü olarak da kullanıldığını söyleyebiliriz.

    Ham Bez Çanta Baskısı
    Promosyonların amacı firmanın marka değerine katkı sağlamak ve akılda kalıcılıktır. Firmalar bu promosyon ürünler sayesinde kendi sektörüyle doğrudan alakalı olan kişilerle ve firmalarla bağlantılı olabilirler.

    Promosyon ürünlerden bahsedildiğinde bardak altlıkları kadar bez çantalarda dikkat çekmektedir. Ham bez çanta baskısı sayesinde firma kendine ait bilgileri çanta üzerine bastırarak sokakta da reklamını yapmış olur. Çantanın kalitesine göre kullanım süresi uzun olacağından bu tip bir promosyon yapılmak istendiğinde kaliteli çantalar kullanılarak uzun süre akılda kalıcılık ve reklam maliyetleri düşürülmüş olur.

    Kısacası hangi sektörde olursanız olun bazı gizli reklamlar gündelik ihtiyaçlarla bir arada kullanıldığında çok etkili sonuçlar alınır.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular