Katlanır Kapı

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 4 yıl önce imageferhat tarafından güncellenmiştir.
  • ferhat
    Üye
    Yazılar: 2

    Katlanır cam kapı sistemleri,

    Kolay sistematik özelliklere sahip kapılardır.Belli bir ray üzerine oluşturulmuş ve birbirine geçilerek sabitlenmiş panellerin hareket ettirilmesiyle oluşur.Aynı zamanda katlanır kapı sistemi ince bir sistem olduğu için yer kaplamaz.

     Şeffaflığın ve görselliğin ön planda tutulduğu katlanır kapı sistemlerimizde fonksiyon ve yalıtım değerlerinin yükseltilmesi ön planda tutulmuştur.Katlanır cam kapı sistemleri kolayca çıkartılabilir bir sistem olduğu için ergonomik özelliği taşıdığı söylenebilir. 

    Katlanır cam katlanır kapı sistemleri kullanıldığı mekanlara katlanabilir olma,kolay temizlenebilme ve teknik anlamda sağladığı yüksek verimliliği sayesinde oldukça tercih edilen bir çözümdür.Katlanır cam kapı sistemlerini genel olarak,evlerimizin balkon kısımlarında kullanılmakta olup ayrıca restaurant,cafe,kış bahçesi,çatı teras ve daha birçok alanda kullanılmaktadır.

    Çeşitli modeller,farklı cam seçenekleri ile mekanınızın mimarisine uyumlu bir şekilde dizayn ederek siz değerli müşterilerimize büyük avantajlar sunmakla beraber mekanlarınızın modern ve şık görünmesini de sağlamaktayız.

    Kasva Yapı Mimarlık

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular