Keep2share Premium Hesap

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 2 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Dosya erişiminden oyun indirmelerine kadar pek çok farklı indirme işlemi için alternatif sistemler kullanılmaktadır. Bu bağlamda Keep2share Premium en çok bilinen siteler arasında sayılmaktadır. Ancak özellikle boyutu yüksek olan dosyaların indirilmesi her zaman kullanıcıların yüzünü güldürmemektedir. Zira ayrıcalıklı hesaplara sahip olmayan kullanıcılar yüksek boyutlu olsun olmasın bir dosyayı indirmek için çok uzun zamanlar beklemek zorunda kalmaktadır.

    Bir dosyanın indirilmesi esnasında beklenmesinin yanı sıra farklı sıkıntılar da kendini göstermektedir. Bu sıkıntılar arasında indirme öncesinde izlenmesi gerekli olan reklamlar bulunmaktadır. Filenext Premium hesap sahipleri reklam izlemeden ya da uzun süre beklemek zorunda kalmadan istedikleri ya da ihtiyaç duydukları dosyaları sistemden indirebilmektedir. Ayrıcalıklı hesap demek biraz da bu anlama gelmektedir. Üstelik sitenin ismi fark etmeksizin üyeliklerin ayrıcalıklı hale getirilmesi zannedildiği gibi zor bir işlem de değildir.

    Nitroflare Premium Hesap
    Nitroflare Premium hesabına sahip olunması da hem reklamsız hem de hızlı indirme sağlayan konu başlıkları arasında yer almaktadır. Site, zaten normal indirme tercih edenlere de Premium hesap isteyip istemediklerine yönelik bir soru sormaktadır. Siz de bu soruyu olumlu olarak yanıtlayarak yeni hesabınıza geçişteki ilk adımınızı atabilirsiniz. Kolay kullanım özelliklerine sahip olan indirme sitelerinde ayrıcalıklı hesap geçişleri adımlar halinde olmaktadır. Yönlendirmeleri eksiksiz bir biçimde takip edenler ve ödemelerini yapanlar ayrıcalıklı indirmenin keyfini sürebilmektedir.

    Etiket: 

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular