Kırıkkale haber içeriğinin bulunduğu güncel site

  • Yazılar: 1

    kirikkalehaberleri.gen.tr 2012 yılında açılmış olup Kırıkkale’nin Kırıkkale Haber anlayışına yeni bir bakış açısı getirmiş yerel haber portalları içerisinde en gelişmiş haber sitesidir.

    Kırıkkale Haber
    Kısa sürede göstermiş olduğu başarısından dolayı teşekkür mesajları takdir mesajları almıştır. Kırıkkale merkez lokasyonlu Kırıkkale Haberleri adı altında kurulan yerel habere yeni bakış açısı getiren yeni Kırıkkale Haberleri sitemiz 2016 yılında baştan yenilenerek yeniden yayın hayatına başlamıştır. Habercilik anlayışından daha çok halkın sesi olmayı amaçlayan Kırıkkale Haber halkın mutluluğunu sevincini üzüntüsünü şikayetini paylaşmayın temel vizyonu olarak belirlemiştir. Misyonunda Kırıkkale ilinin temelini oluşturan değerleri öne çıkaran sitemizde yerel haber anlayışına son dakika katkı sağlamaktadır.

    Kırıkkale ili iç Anadolu bölgesinin tam ortasında Ankara’ya komşu eski ilçesi olup 71 plakasını alarak il vilayet hakkı kazanmış ve ilçelere bölünmüştür. Kırıkkale de üniversitenin diğer illere göre daha önceden kurulması ve eğitim hayatını Kırıkkale Haber sitemizde de yayınlıyoruz. Kaliteli eğitimin yeri olan Kırıkkale Üniversitesi hakkında bilgiler burada.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular