Kırklareli’de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi

  • Yazılar: 3

    HerKese Selamın Aleyküm…

    Kırklareli merkeze 20 km, hat mesafesinde bulunan, Avrupa duble oto yoluna 1 km, mesafede konumlu, bulunduğu köy sınırlarının 3 yüz metre, dışında konuşlandırılmış olan, büyüklüğü 10000, metre kare olan, 10 dönüm büyüklüğünde olan, mülkiyetinin tamamı şahsıma, ait olan arazinin etrafı meralar ile çevrili, meraların etrafı, longoz ormanları ile çevrili, tamamen doğa içerisinde.

    Yılın 10, ayı meralardan, yararlanılabiliyor, organik yetiştiricilik için, tercih ettiğim ve İSTANBUL pazarına, strateji, zaman, ve maliyet, açısından uygun bölgede bulunuyor.

    Üzerine yapılacak küçük baş, besi ve damızlık tesisi ile ilgili, bütün resmi yazışmalarının tamamlanması, neticesinde, 420, metre kare ahır, ve 75, metre kare işletme, veteriner, bakıcı, evi adı altında, işletme ve mesken inşaat ruhsatı alınmıştır, şebeke suyu, ve şebeke elektriği, mevcut olup kullanılacaktır, çevre ekolojik değerlendirme (çed) raporu kendi inisiyatifim ile 500 adet küçük baş ile sınırlı alınmıştır, istenildiği takdirde 2600 adet sınırına kadar uygundur.

    Yatırım, işletme, kar, ortağı arıyorum, işin başında, benim ile beraber, iş ile her türlü bilgi ve becerisi dahilinde ilgilenecek, bu işi yaparken hastalık ve ölüm gibi zaruri sebepler dışında, işe mecbur olduğunu bilecek, ve bu iş için, kendi içinde bulunması gereken sabır, özveri, ve yine hayvanlar için, kendi içinde bulunması gereken sevgi, ve şefkat, olmaz ise olmazlarımdan dır, aynı zamanda, aradığım ahlak ve dürüstlük kişinin erdemlerinden bazıları olmalıdır.

    Ortaklık şartları, taraflar arasında mutabık, kalınarak belirlenecek, ve noter onaylı sözleşme haline getirilecek, ortaklığın şekli çok göreceli olduğundan, ortak olmak isteyen şahıs, yatırım ortağı mı, işletme ortağı mı, kar ortağı mı, olmak istiyor, ne ortağı olmak istiyor, bu konular karşılıklı görüşülecek.

    İSTENİLEN YATIRIM ORTAKLIĞI ÖDEMESİ GİBİ, MÜLK ORTAKLIĞI, ÖDEMESİ GİBİ, İŞLETME ORTAKLIĞI ÖDEMESİ GİBİ. İŞ FİKRİNE ORTAK OLMAK İÇİN ÖDEME YAPMALARI İSTENECEKTİR.

    YANİ BU İŞE ORTAK OLABİLMEK İÇİN, İLK OLARAK İŞ FİKRİNE ÖDEME YAPARAK İŞ FİKRİNE ORTAK OLUNACAK.

    SONRASINDA YATIRIM ORTAĞIMI, İŞLETME ORTAĞIMI, MÜLK ORTAĞIMI OLMAK İSTİYORLAR, BU KONULAR ANLAŞILACAK. YANİ NE ORTAĞI OLURSA OLSUN, ORTAK OLDUĞU ZAMAN İŞ FİKRİNE DE SAHİP OLACAĞI İÇİN, FİKRİ ORTAKLIK BEDELİNE ÖDEME YAPMASI İSTENECEKTİR.

    Bu işi yapmak isteyen Şahıs Ve Tüzel Kişi, İlanım İle İlgilenenler, Bana Sabah, 08:00 Den, Akşam, 22:00 Ye, Kadar, Gereken Bilgileri, Ve Aklındaki Soruları, 0533 516 51 01 Numaralı Telefon Numaramdan, Ve fthctnky_@hotmail.com İnternet E posta Adresimden Ulaşıp Öğrenebilirler.

    İyi Günler, Hayırlı İşler. Allah”ın Selamı Ve Bereketi Üzerinizde Olsun.

    Dosyalar:
    1. Kırklareli'de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi
    2. Kırklareli'de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi
    3. Kırklareli'de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi
    4. Kırklareli'de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi
    5. Kırklareli'de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi
    6. Kırklareli'de Küçükbaş Damızlık ve Besi İşletme Tesisi
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular