Komple Ev Tadilatı Nedir?

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Tadilat evde ya da işyerinde istenmeyen ancak yapıldığında başarılı sonuçların ortaya çıkmasına imkân sağlayan bir süreçtir. Bazı tadilatlar detaylı yapılırken bazıları daha kaba bir şekilde yapılır. Burada tadilatın büyüklüğünü belirleyen şey yapının durumu ve dekorasyon konusunda ne istendiği ile alakalı bir durumdur. Eğer istenilen şey komple ev tadilatı ise bu durumda işler daha fazla yorucu ve uzun sürecektir. Bunun için işi parça parça birilerine değil tek bir elden yürütecek olan yüklenici firmalara vermeniz gerekir.

    Komple Ev Tadilatında Neler Vardır?
    Komple ev tadilatı adından da anlaşılacağı üzere evdeki tüm ihtiyaçların onarılıp yenilenmesini kapsar. Elektrik tesisatlarından tutunda su tesisatlarına ve ıslak zeminlere kadar her şey planlı bir şekilde ele alınır ve çözüm üretilmeye çalışılır. Tadilat işlerinde genellikle konuta sonradan eklemeler olmaz, ancak ev sahibinin böyle bir talebi varsa bunun da yapılması sağlanmış olur. Tadilatlarda iç oda kapısı, pencereler, zemin ve duvarlar gibi tüm ihtiyaçlar gözden geçirilir ve yenilenmesi sağlanır.

    Bir evin komple tadilatı sıradan bir onarıma göre daha uzun bir süreçtir. Bu nedenle tadilatın büyüklüğüne göre bir planlama ve projelendirme yapılmalıdır. Projesi olmayan plansız bir tadilat işinin nereye gideceği belli olmayacağından zamansızlık ve bütçe sorunu yaşanabilir.

    Doğru bütçe planlaması, doğru zamanlama ile birleştirildiğinde inşaat belirlenmiş süre içerisinde tamamlanarak istenilen sonuca ulaşılmış olur.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular