Kullanım Kolaylığı Sağlayan Dijital Kartvizitler

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Kartvizitlerin reklamcılık ve pazarlama konusundaki yerini bilmeyen yoktur. Bir iş yeri açtığımızda iş yerini veya kendimizi tanıtırken geçmişten günümüze reklam ve tanıtımlara ihtiyaç duyulmaktadır. Kartvizitler teknolojinin gelişmesi ile farklı şekilde bir versiyon almış durumdadır. Kartvizitler dijital çağa ayak uydurarak nfc kartvizit halini almıştır.
    Bu kartvizitlerde kullanılan son versiyon geliştirilen nfc teknolojisi olmaktadır. Bu teknoloji birçok kullanıcıya kullanım kolaylığı ve gelişmiş reklam ve pazarlama imkanı sunmaktadır. Qr kodu bulunan dijital nfc kartvizitler günümüzde her alanda ve her yerde görmeye başladık. Birçok dış etmene dayanıklı olan bu kartvizitler kağıt dışında başka tür dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Bu özelliği ile çevreye dost bir reklam ve tanıtım imkanı sunmaktadır.

    Dijital Kartvizitleri İstediğiniz Gibi Tasarlayın
    Dijital kartvizitlerinizi Wawcard ile dilediğiniz gibi tasarlayın. Wawcard’dan satın alacağınız nfc dijital kartvizit sizlerin isteği doğrultusunda tasarlanmaktadır. Wawcard’dan sipariş oluştururken hangi sektörde ve nasıl bir kart tasarımı istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Tasarlanan temassız kartlar firmanın sağladığı ücretsiz kargo ile kapınıza kadar gelmektedir.

    Dijital kartvizitlerin kullanımı esnasında herhangi bir uygulamaya gerek kalmadan kullanabilirsiniz. Güvenli şifreli sistem verilerini analiz ederek firmanızın iş geleceğini değerlendirebilirsiniz. Sizler de kendinizin ve firmanızın tanıtımını yaparken nfc dijital kartvizitlerden destek alabilirsiniz. Bu temassıza nfc kartvizitler ile potansiyel müşterilerinizi oluşturun ve işlerinizin büyümesine destek olun.

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular