Linux Hosting

  • Yazılar: 32

    Barındırma hizmeti olarak Linux hosting sitenizdeki tüm verileri metin, video, resim ve HTML olarak depolayan bir sunucu üzerindeki alandır. Web sitesi sanki barındırma olan bir ev ve sunucu arazidir o inşa edilmiştir. Böylece, barındırma hizmetimizde depolanan verilerle, tarayıcılar (örneğin Chrome veya Firefox) bunlara erişebilir ve web sitelerini internette görüntüleyebilir.

    Firmamız, barındırma hizmetlerinde web siteniz veya uygulamanız için 7/24 güvenlik ve koruma sağlamaktadır. Web sitenizin güvenliği önce gelir. Maksimum kararlılık sağlamak için sunucularımızı 24 saat izliyoruz. Ücretsiz SSL Sertifikası ve saldırılara ve spam’a karşı araçlarla web siteniz için daha fazla koruma elde edin. Linux hosting hizmetimizde, web sitenizin ihtiyaç duyduğu her şey tek bir yerde.

    Profesyonel bir web sitesi oluştururken hız ve kolaylık ile kendinizi şaşırtın. Dakikalar içinde web siteleri oluşturun veya otomatik yükleyicideki 100’den fazla uygulama arasından seçim yapın. Geçişinizi tamamen ücretsiz yapın. Tüm bunlar ve diğer Linux Hosting özellikleri için web sitemizi ziyaret edebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Etiket: , ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular