Madencilik Sektörü; Maden Türkiye Fuarı’nda!

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 5 yıl önce imageDenizci tarafından güncellenmiştir.
  • Denizci
    Üye
    Yazılar: 230

    Tüyap 39 yıllık tecrübesi ile bugüne kadar 39 ülkede düzenlediği 1.796 yurtiçi ve yurtdışı fuarda 200 ülkeden 55 milyon ziyaretçiye ve 123 ülkeden 300 binin üzerinde katılımcı firmaya ev sahipliği yapmıştır. Bugün İstanbul, Bursa, Konya, Adana, Diyarbakır, Samsun ve Erzurum’daki fuar merkezleri ve Tüyap, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, Makedonya, İran ve Mısır’da bulunan ofisleri ile de hazırladığı fuarlarda 60’tan fazla sektöre hizmet vermektedir.

    Maden Türkiye Fuarı düzenlenmeye başladığı 2004 yılından bu yana 30’un üzerinde ülkeden 1.969 katılımcı firma ile birlikte 40.416 yerli ve yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Maden Türkiye Fuarı alanında düzenlenen en kapsamlı fuar olarak her yıl başarısını artırmakta ve sektöre yön veren önemli bir satış ve pazarlama platformu olduğunu kanıtlamaktadır. Katılımcılarının ve ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ve desteği sayesinde 2018 yılında da bu başarısını ortaya koymayı hedeflemektedir. 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarın satışlarının %85’inin şimdiden tamamlanmış olması da bu hedefine ne kadar yakın olduğunun göstergesidir.

    Maden Türkiye 2016 Fuarı esnasında ağırlanan alım heyetleri ve katılımcılar arasında geleceğe yönelik verimli görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Arnavutluk, Fransa, Gürcistan, İran ve Yunanistan’dan gelen alım heyetleri 4 gün boyunca fuar alanında firmalar ile bir araya gelmiştir. Ekonomi Bakanlığı tarafından da desteklenen Maden Türkiye Fuarı’nda 2018 yılı için de madencilik sektöründe Türkiye’nin ticari faaliyetler yürüttüğü ülkelerden alım heyetlerinin ağırlanması ve güçlü iş birlikleri için ortam hazırlanması hedeflenmektedir. Almanya ve Fransa’nın milli katılım gerçekleştireceği fuar, çevre ülkelerden gelerek, madencilik sektörünün yasal dayanaklarına ilişkin fikir alışverişinde bulunacak olan madenciliğin önde gelenlerinin buluşma noktası olacaktır.

    Madencilik sektörü maden ürünlerinin yüksek katma değerlere sahip olması sebebi ile ülke ekonomisine büyük bir fayda sağlamaktadır. Zengin yer altı kaynaklarına ve Avrupa ve Asya kıtalarını birleştiren jeopolitik konuma sahip Türkiye de, madencilik sektöründe başarıyı elde etmek için gerekli potansiyele sahiptir. Ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlayan madencilik faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi Türkiye’nin önümüzdeki 50 yıllık hedeflerine ulaşabilmesi için emin adımlar atmasını sağlayacaktır. Bu emin adımların atılması için en elverişli platform Maden Türkiye 2018, 8. Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı’dır.

    Link: http://madenturkiyefuari.com/

    Dosyalar:
    1. Madencilik Sektörü; Maden Türkiye Fuarı’nda!
    2. Madencilik Sektörü; Maden Türkiye Fuarı’nda!
    3. Madencilik Sektörü; Maden Türkiye Fuarı’nda!
    4. Madencilik Sektörü; Maden Türkiye Fuarı’nda!
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular