Minyatür Yemek Fabrikası

  • Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 4 yıl önce imagehardboy35 tarafından güncellenmiştir.
  • mrt1201
    Üye
    Yazılar: 1

    İzmir’de belli bir bölgede günlük 20 ila 70 kişilik bir tablot uygulamsı maliyeti 15.000 tl ortak olmak isteyen kişi sabah 8 de acacak öğlen en geç 3 de işi biter. 4 çeşit yemek 14.50 tlden satılacak, ahçı yardımcı vb masraflar yok.

    Benim payımda burda geçerli olacak tüm dünya mutfağı ve Türk mutfağında 20 yıllık tecrübem var. Paket servis üzerinde 10 yılı aşkın süre.

    Neden sen katmıyorsun diyeceksiniz? Yanlış bir yatırım yaptım anlamadığım bir işe, o yüzden her şey şeffaf olacak zaten.

    Ortaklık kolay değildir pek sıcak bakmasamda devir artık tek basına olmama devri zaten masraf belli 15.000 tl ti geçmez az bi mutfaktan ve motor kullanmayı bilenler tercih edilecek, ayrıntıları karşılıklı konuşulur.

    Fazla bişey beklemek beklentilerinizi yüksek tutmamak gerek 150 tl ile 350 tl arası günlük bir kar bırakır. Bunun fazlası için çalışmamıza ve doğru kararlar vermemize bağlıdır.

    Bir de dip not Web sitesi mobil uygulamala HD kalitesinde animasyon Videolar reklam sosyal medya yönetimi tamamen bende extra bir ücret verilmeyecek sadece masrafları var, kalkıp da şirketlere tonla para vermeye gerek yok. Kendimiz karar vereceğiz bölgede böyle bir açık var mı? evet var ciddi olanlara ilk ay menüsü gönderilecek 1000 den fazla iş yeri ve ofis var. Hem uygun fiyata kaliteli bir menü için çalışacağız, varsa aklında olan buyursun.

    Kesinlikle sizden para talep edilmeyecek böyle saçma fikirlere kapılmayın, dükkan için malzeme mi gerek yada masraf mı gidilip alınır yok şuna para ver buna para ver olayı yok dediğim gibi, tamamen şeffaf olacak.

    İyi günler. Mail adresinden ulaşabilirsiniz: mrt7274@gmail.com

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • image
    hardboy35
    Üye
    Yazılar: 24

    Ne güzel yermiş.

1 yanıt görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular