Modifiye Araç Tutkunları

  • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 1 yıl önce imageErenbor tarafından güncellenmiştir.
  • Erenbor
    Üye
    Yazılar: 472

    Otomobiller ulaşım için en konforlu araçlardır. Ancak bir otomobil sahibi olmak onun sadece konforundan istifa edebileceğiniz anlamına gelmeyecektir. Otomobil sahibi olmak demek sorumluluk sahibi olmak demektir. Mesela düzenli olarak bakımlarını yapmanız gerekiyor. Eğer sahip olduğunuz aracınızın bakımını yapmazsanız bu durumda masraf oluşturmaya başlayacaktır. Honda City otomobil severlerin tercihi olan markalar arasında yer alıyor. Sağlam olması ve konforlu sürüşe sahip olması bu aracın alıcısını çoğaltırken bakımlarının düzenli yapılması masraflarında ortadan kalkmasına imkan tanımı olacaktır.

    Tofaş Tutkunları
    Otomobillerden bahsederken bu noktada dikkat çeken bir husus var ki o da otomobilin bir tutku olmasıdır. Mesela Tofaş kullanmak herkes için olmasa da bazı insanlar için bir tutkudur. Özellikle gençler Tofaş kullandıklarında kendilerini özgür hissettiklerini belirtmişlerdir. Daha da önemli bu araca yapılacak olan tüm aksesuarların yakışıyor olmasıdır. Tofaş herkesin ulaşabileceği bir otomobil modelidir. Dolayısıyla bu otomobili aldıktan sonra üzerinde oynamalar yaparak biraz daha güzelleştirebilir ve değişim yapabilirsiniz.

    Modifiye tutkunları tarafından ilgi ile takip edilen bu araçların en önemli özelliği parça değişimi ve tamir gibi masraflarının diğer otomobillere göre daha uygun olması. İşin diğer bir tarafında ise bu otomobillere yaptığınız tüm yeniliklerde parçaların ömrünün uzun olmamasıdır. Yani bir parçayı değiştirdikten sonra arızalanma olasılığı diğer otomobillere göre daha yüksektir. Nedenine baktığımızda ise yerli olması gösterilmektedir. Yukarıda bahsettiğimiz Honda araçları ise sağlamlıklarıyla bilinir.

    Etiket: , ,

  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
 


Benzer Konular